Populärt: Sofia Richie GraingeKonserter 2024BridgertonTv-serierBoktipsKrönikor

Det finns en ny skräckfilm om Hans och Greta som vi inte vågar se

10 sep, 2019 
AvAnaïs González Cruz
Mörk skog, hungersnöd och kannibalism. Trailern till den nya skräckfilmen Gretel & Hansel är inget för veklingar!
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons

Du har säkert hört den förr, sagan om Hans och Greta. De två syskonen är barn till en fattig vedhuggare, som överger dem i skogen efter övertalning från deras styvmor. De hungriga barnen går vilse och är nära att svälta ihjäl innan de hittar en stuga täckt av alla möjliga läckerheter. Där bor en elak häxa som själv inte äter av sötsakerna – hon äter nämligen barn.

Bröderna Grimms klassiker har garanterat skrämt upp en hel del barn innan läggdags, men nu är det dags för oss vuxna att få mardrömmar igen. I vinter har nämligen Gretel & Hansel premiär, en ny skräckfilm som baseras på den tyska berättelsen från 1812.

Som titeln antyder är det i stället Greta som är det äldre syskonet i den här filmen, spelad av IT-stjärnan Sophia Lillis:

”Förbered dig på en skrämmande version av den klassiska sagan”, skriver Lillis på sitt Instagramkonto och bifogar en bild från filmen, där häxan skymtar i stugans dörröppning:
https://www.instagram.com/p/B18zjeNBr2d/

I dagarna släpptes en trailer till Gretel & Hansel och att beskriva den som ruggig vore en underdrift. Se den här nedan, om du törs!

Gretel & Hansel – officiell trailer:

Gretel & Hansel har biopremiär den 31 januari 2020.

Läs mer:

24 läskiga skräckfilmer som du kan se på Netflix

Efter Get Out – här är GIRLS-stjärnans nya skräckfilm

Få det bästa av ELLEs värld - anmäl dig till våra nyhetsbrev

Vi handplockar vårt bästa innehåll åt dig med maxad inspiration och de senaste trenderna. Utöver det får du ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar och inbjudningar till olika event. Fyll bara i dina uppgifter här så sköter vi resten! ♥

Annons