Populärt: Zara LarssonTaylor SwiftSofia Richie GraingeKonserter 2024

"Det" får en uppföljare – då har den premiär

26 sep, 2017 
AvAnaïs González Cruz
Vi har inte sett det sista av Bill Skarsgård i rollen som clownen Pennywise. Nu står det klart att skräckfilmen får en uppföljare.
Annons

Efter bara några veckor har nyversionen av Stephen Kings Det blivit en av de mest inkomstbringande skräckfilmerna någonsin.

Såväl kritiker som King själv har hyllat Bill Skarsgårds insats och nu står det klart att clownen Pennywise kommer tillbaka för att hemsöka våra mardrömmar.

Under måndagen bekräftades att filmen får en uppföljare, ett besked som känns givet efter den stora framgången.

Men för Bill var det inte alls självklart att Det skulle bli en succé – särskilt inte när media precis fick nyss om rollen.

Anmäl dig till ELLE's nyhetsbrev

Få det bästa och senaste från ELLEs värld direkt i din inbox – anmäl dig något av – eller alla – våra nyhetsbrev! Bocka i ditt val och ange din mejladress så får du nästa utskick i din inbox. Utöver veckans utvalda artiklar får du dessutom ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar, inbjudningar till VIP-shoppingkvällar och olika event. Välkommen!

– Det kändes verkligen som att folk väntade med baseballträn för att slå sönder min prestation. Det fanns alla möjliga förväntningar och det blev ganska tufft, säger han till Café.

Dock dröjer det innan Pennywise dyker upp på vita duken igen. Uppföljaren har nämligen inte premiär förrän den 6 september 2019.

Har du missat trailern?

Frossa i andra rysliga filmer och poddar i väntan på uppföljaren.

LÄS OCKSÅ:

 

Artikeln publicerades först på Cafe.se.

 

Annons