Populärt: Taylor SwiftSofia Richie GraingeKonserter 2024Young royalsRöda mattan

Denise Richards och Charlie Sheens dotter har vuxit upp – här är Sam idag

15 mar, 2022 
AvElin Jonsson
denise richard och charlie sheen barn
Nu har det forna skådisparets Denise Richard och Charlie Sheens äldsta dotter Sami fyllt 18.
I samma veva delar mamma Denise Richards med sig av kärleksfulla ord.
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons

Denise Richards, 51, som på senare år setts i realitysåpan The Real Housewives of Beverly Hills blir gråtmild när hon inser att dottern nu vuxit upp. I samma veva som dottern blir myndig öppnar hon upp om sin kärlek för sin dotter på sina sociala medier.

Mor och dotter 2007.

”Och så plötsligt, på bara ett ögonblick blev du 18 år gammal. Grattis på födelsedagen min vackra Sami. Jag älskar dig så mycket”, hurrar mamma Denise Richards samtidigt som hon visar upp en bild på dottern och fortsätter:

”Det finns så mycket mer att säga men det tar jag mellan fyra ögon. Jag älskar dig villkorslöst och jag är väldigt välsignad och tacksam över att vara din mamma. Och mormor ser ner och firar uppe i himlen. Jag älskar dig min söta Sami! Grattis på födelsedagen”, avslutar hon.

Annons

Denise Richards familjeliv – och relationen med Charlie

Denise Richards har tre döttrar – Sam, 18, Lola, 17, och Eloise, 10. Sam och Lola fick Denise tillsammans med exmaken Charlie Sheen, 56, som hon var gift med mellan 2002 och 2006. När Denise Richards var gravid med sitt och Two and a half men-skådisens andra barn ansökte hon om skilsmässa och ville att dåvarande maken skulle få besöksförbud. Det här efter att han ska ha hotat henne. Efter att ha försökt med parterapi gick skilsmässan igenom och Sheen ålades med besöksförbud.

Det forna paret lyckades lappa ihop vänskapsrelationen något år senare, men nu är den enligt uppgifter aningen svajig igen.

Efter separationen ville Denise ha en till dotter till skaran, så 2011 adopterade hon dottern Eloise. Äldsta dottern Sami har, precis som sina föräldrar, ambitionen att bli skådespelare.

Denise Richards sorg över dotterns beslut

2018 gifte sig Denise Richard med terapeuten Aaron Phypers, 49, och de möttes i samband med hennes besök till den klinik han arbetade på. Förra året valde äldsta dottern Sami Sheen att flytta från mamma Denise Richards för att ta sitt pick och pack till pappa Charlie Sheen istället.

– Självklart vill jag att hon ska bo med mig, hon har ju bott med mig alla dessa år, förklarade mamma Denise efter dotterns beslut.

– Vi har en något ansträngd relation just nu, sa Denise Richards i amerikanska radioprogrammet Sirius XM i februari.

– Men jag vet att vi kommer återgå till det vanliga i framtiden, men just nu är det lite kämpigt.

Foto: TT/Instagram

Få det bästa av ELLEs värld - anmäl dig till våra nyhetsbrev

Vi handplockar vårt bästa innehåll åt dig med maxad inspiration och de senaste trenderna. Utöver det får du ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar och inbjudningar till olika event. Fyll bara i dina uppgifter här så sköter vi resten! ♥

Annons