Demi Moores relation med döttrarna under äktenskapet med Ashton Kutcher

demi moore, ashton kutcher och de tre döttrarna

Under äktenskapet med ex-maken Ashton Kutcher växte en djup spricka fram mellan Demi Moore och hennes tre döttrar varav den äldsta, Rumer Willis, fick agera fredsmäklare. Därpå följde många år av utfrysning och tystnad.
13 april, 2021
Kändisbarnen som vuxit upp – nu och då
1:14

Efter reklamen: Kändisbarnen som vuxit upp – nu och då

(1:14)

Slå på ljud

Ex-makarna Demi Moore, 58, och Bruce Willis, 66, har tre döttrar tillsammans; Rumer, 32, Scout, 29, och Talulah, 27. Efter skilsmässan gjorde Demi och Bruce allt i sin makt för att behålla familjekänslan, någonting Rumer, äldsta systern i flocken, har berömt sina päron för i efterhand.

– Nu i efterhand är jag tacksam för hur mycket mina föräldrar ansträngde sig. Jag behövde aldrig dela upp mina semestrar eller födelsedagar. De ansträngde sig alltid för att delta i familjeevenemang ihop och vara så mycket familj som möjligt, snarare än två separata sådana, jag tror att det påverkade mycket, har Rumer Willis tidigare berättat.

När Demi Moore fem år efter uppbrottet från Bruce Willis gifte om sig med den 15 år yngre skådespelarkollegan Ashton Kutcher förändrades dynamiken, och en spricka växte fram, har Rumer också förklarat, rapporterar Buzzfeed.

Döttrarna sade upp kontakten med Demi Moore

Scout Larue Willis, Tallulah Belle Willis, Rumer Willis

Systrarna Scout Willis, Talulah Willis och Rumer Willis saknade sin mamma under åren hon var gift med Ashton Kutcher.

Systrarna Rumi, Talulah och Scout kände sig plötsligt bortglömda och under tre år talade två av dem inte ens med Demi. När Demi och döttrarna år 2019 gästade Jada Pinkett Smiths Youtube-show Red Table Talk, förklarade Rumer:

– Jag var så arg under så lång tid när hon var med Ashton, för jag kände som att någonting hade tagits ifrån mig.

Minstingen Talulah stämde in:

– Jag betraktade beteendet med Ashton under de där åren när alla utom jag hade flyttat hemifrån. Jag kände mig väldigt bortglömd, och jag tror att jag utvecklade och gödde en bild av att hon inte älskade mig, och jag trodde verkligen på den.

Rumer Willis blev utfryst

Rumer minns tillbaka på tiden med mammas ex-make som extra smärtsam. När hennes systrar Scout och Talulah helt sade uppkontakten med Demi, fick Rumer agera fredsmäklare.

– De pratade inte med henne på tre år. Jag gick fram och tillbaka som familjens ambassadör… Då blev jag kallad ”förrädare” av min egen familj, eftersom att jag pratade med henne… Och då hade jag ingen annan. Jag hade mamma, som inte förmådde att vara min mamma där och då, och resten av familjen som vägrade prata med henne, säger Rumer.

En av anledningarna till att relationen blev så pass ansträngd var att Demi försökte bli gravid med Ashton, vilket visade sig bli svårt. Under tiden som hon fokuserade hårt på detta, kände döttrarna att hon negligerade dem. Rumer förklarar:

– Jag tror också att när hon försökte bli gravid med honom och det misslyckades, så var det jättestort fokus på det, och jag kände att ”Okej, vi duger tydligen inte”.

Ashton Kutchers sexkrav på Demi Moore

ashton kutcher och demi moore

Ashton Kutcher och Demi Moore var gifta åren 2005-2013, varav de låg i separation de två sista åren.

Det var först efter att Demi och Ashton gått skilda vägar 2013 som mor och döttrar hittade tillbaka till varandra igen. År 2019 släppte Demi sin självbiografi Inside Out. I den skildrar hon tiden med Ashton som komplicerad. Han, menar Demi, blev allt mindre investerad i deras relation och kom istället med förslag som hon i hopp om att rädda kärleken, gick med på. Ett av dem var att börja ha trekanter. Ett annat var att festa hårt.

”Jag ville visa honom hur härlig och rolig jag kunde vara”, skriver Demi om de personliga gränser hon korsade för Ashtons skull. Relationen slutade i att Ashton var otrogen, vilket Demi vid tillfället rättfärdigade med att de tillsammans hade bjudit in personer för sexakter.

I samband med att boken släpptes twittrade Ashton, ”Den som vill veta sanningen kan höra av sig till mig”.

Källa: Buzzfeed, Entertainment Weekly

Foto: TT