Demi Moore och dottern Scout är kopior under Paris Fashion Week

scout willis demi moore

Under Paris Fashion Week passade mamma Demi Moore och Scout Willis på att visa upp sina vackra svall, och vi kan bara slå fast att de långa längderna är imponerande!
05 oktober, 2021
TV: 5 saker om Demi Moore som du kanske inte visste
1:03

Efter reklamen: TV: 5 saker om Demi Moore som du kanske inte visste

(1:03)

Slå på ljud

Demi Moore, 58, har tre döttrarna Rumer, 32, Scout, 29, och Talulah, 27, tillsammans med ex-maken tillika skådiskollegan Bruce Willis, 66. Den senaste tiden har man fått ta del av Demi Moore tillsammans med döttrarna i en ny kampanj för badkläder.

”Det var viktigt för mig att inkludera mina döttrar i den här kampanjen”, skrev Demi Moore, som också är en investerare i badklädesföretaget, på sina sociala medier i somras.

Döttrarna pratade inte med Demi på tre år

Under sin relation med den 15 år yngre Aston Kutcher uppstod en klyfta mellan mor och döttrar. Systrarna Rumi, Talulah och Scout har tidigare talat ut om känslorna som uppstod när mamma Demi Moore dejtade den yngre skådespelaren. De kände sig bortglömda, och under tre års tid talade de inte med sin mamma. När Demi och döttrarna gästade Jada Pinkett Smiths Youtube-show Red Table Talk 2019, förklarade Rumer:

– Jag var så arg under så lång tid när hon var med Ashton, för jag kände som att någonting hade tagits ifrån mig.

Lillasyster Talulah stämde in:

– Jag betraktade beteendet med Ashton under de där åren när alla utom jag hade flyttat hemifrån. Jag kände mig väldigt bortglömd, och jag tror att jag utvecklade en bild av att hon inte älskade mig, och jag trodde verkligen på den.

Demi Moore och Scout är lika som bär

Mor och dotter innan Stella McCartney Spring Summer 2022-visningen under Paris Fashion Week i år.

Idag är relationen mellan Demi Moore och döttrarna god, och bara härom veckan såg vi hur Demi och mellandottern Scout poserar tätt intill under Paris Fashion Week. De båda strålar ikapp i långa hårlängder strax innan visningen för Stella McCartney Womenswear Spring/Summer 2022. Och ja, dotra och mor är lika som bär!

Demi Moore och dottern Scout jobbar långa längder under Paris Fashion Week!

Mamma Demi Moore och Scout är hårtvillingar.

Scout Willis öppnade upp Chloe-visningen

Och mamma Moore och dotter Scout verkar ha haft en väldigt busy Fashion Week i Paris, för när det var dags för visningen för Chloe Spring/Summer 2022, kickade Scout igång hela modeshowen med en remix av sin debutsingel.

”Älskade #ChloeSS22 show, och det blev extra speciellt när jag hörde en liten sneak peek av min dotter Scouts vackra röst när hon öppnade upp showen med en remix av hennes första singel”, stoltserade mamma Demi Moore på sina sociala medier.

Foto: TT/Instagram

TV: Fem forna kändispar som är bästa vänner med sina ex
1:20

Efter reklamen: TV: Fem forna kändispar som är bästa vänner med sina ex

(1:20)

Slå på ljud