Demi Lovatos kroppspepp i coronakrisen

Demi Lovatos uppmaning till sina fans.

Demi Lovato befinner sig i hemkarantän just nu på grund av coronapandemin, och i en öppenhjärtig intervju i Miley Cyrus nya chatshow Bright Minded: Live With Miley passar hon på att komma med kroppspepp i coronatider.
19 mars, 2020

Coronapandemin fortsätter att påverka hela världen och många kändisar uppmanar nu andra att stanna hemma för att stoppa spridningen av viruset. En hel del kändisar har också försatt sig i hemkarantän, och passar då på att underhålla sig själva (och oss andra) under tiden.

En som befinner sig hemma just nu och som har uppdaterat flitigt på Instagram är sångerskan Miley Cyrus. Hon har bland annat lagt upp en hel del nostalgiklipp från hennes tid i tv-serien Hannah Montana och även en del bilder på sig själv med sina hundar. Dessutom har hon även lanserat en egen slags show på Instagram Live, Bright Minded: Live With Miley, där hon sitter och chattar med olika gäster.

Demi Lovato om kroppskomplexen

I ett av de första avsnitten medverkade sångerskan Demi Lovato i programmet och stjärnorna pratade mycket om vad de gör för att ta hand om sig själva när de befinner sig i hemkarantän. De diskuterade även mental ohälsa och Demi, som var nära att dö efter att ha tagit en överdos av heroin för två år sedan, berättade bland annat att hon kände sig osäker kring sin kropp när hon var yngre.

– Jag kommer ihåg när jag var 12 år och min kropp började förändras och det inte fanns någon som jag kunde titta på i Hollywood som hade en ”normal” kropp. De var som streckfigurer eftersom det var inne just då. Jag lovade mig själv att jag, när jag växte upp, skulle vara en som representerade det jag själv saknade, sa hon i liveshowen.

Viktigt att vara snäll mot sig själv

Både hon och Miley diskuterade också att de negativa tankarna kring det yttre lätt kan komma tillbaka när man befinner sig i hemkarantän och inte kan ta sig ut på samma sätt som innan. För att hantera de känslorna tipsade Demi om vikten av att vara extra snäll mot sig själv.

– Vi sitter instängda i dessa utrymmen, med samma speglar och samma negativa tankar. Och det här gäller alla. Det är så viktigt att vi inte är för hårda mot oss själva om vi blir oroliga eller inte lyckas äta rätt eller träna som vi vill. Det här är en annorlunda, väldigt läskig, tid. Vi har aldrig varit med om det här förut. Så det är okej, var så snäll du bara kan mot dig själv, avslutade hon.

Foto: TT

LÄS MER: 

Demi Lovato om hur teamet styrde hennes liv och matvanor

Demi Lovato ville ge upp musiken – berättar om överdosen

Miljoner hyllar Demi Lovatos bikinibild: ”Trött på att skämmas”