Populärt: Taylor SwiftSofia Richie GraingeKonserter 2024Love is blindYoung royalsOscarsgalan

Demi Lovato har tatuerat huvudet – det betyder motivet

10 jan, 2022 
AvSimon Nilsson Larsson
Demi Lovato.
Efter att ha rakat av sig håret visar nu Demi Lovato upp en ny förändring på skallen.
Artisten har nämligen tatuerat in en stor spindel på hjässan.
Annons
TV: Demi Lovato – barnskådisen som blev världsartistBrand logo
TV: Demi Lovato – barnskådisen som blev världsartist

Demi Lovato ville gå in i det nya året med en ny look, och bestämde sig för att byta frisyr. Snaggat var melodin och på Instagram förklarades det beslutet med ”#FreshStart”.

Och förändringarna slutade inte där. Nu har Sorry not sorry-sångaren också tatuerat sig på skallen. Den föreställer en stor spindel och sitter på sidan av huvudet. Det är inte vilken spindel som helst utan en symbol för Farmor spindel, en figur som är central inom flera kulturer hos den amerikanska urbefolkningen.

Det betyder Demi Lovatos nya tatuering

Det förklarar Demi Lovato via en citat från Grandmother Spider Brings the Sun: A Cherokee Story av Geri Keams.

Annons

”Det var Farmor spindel som lärde oss många saker. Hon lärde oss om krukmakeri och vävning. Hon lärde oss om eld och ljus och mörker. Hon lärde oss att vi alla är sammankopplade i nätet – och att alla vi har vår egna plats i den här världen”, står det i en Instagram story enligt Elite daily.

Det redan korta håret var tvunget att snaggas ytterligare för tatueringens skull, något som Demi Lovato tar upp på Instagram.

”Kom och fixa till mitt hår, snälla”, skriver artisten och taggar in sin frisör.

Kom ut som icke-binär

Förra året ändrade Demi Lovato också sitt pronomen och berättade hen är icke-binär.

– Jag känner att detta beslut är det som bäst reflekterar hur flytande jag känner mig i min genustillhörighet och i mitt genusuttryck. Detta tillåter mig att känna mig som mest äkta och sann i den person jag vet att jag är, samt fortfarande håller på att upptäcka, sade Demi Lovato i en Instagramvideo då och tillade:

– Under det senaste 1,5 året har jag jobbat på att heala mig själv och på själv-reflektion. Genom detta arbete har jag fått insikten att jag identifierar mig som icke-binär. Jag kommer därför officiellt att ändra mina pronomen till they/them.

Foto: TT

Se också: Barnskådisar i Hollywood nu och dåBrand logo
Se också: Barnskådisar i Hollywood nu och då

Anmäl dig till ELLE's nyhetsbrev

Få det bästa och senaste från ELLEs värld direkt i din inbox – anmäl dig något av – eller alla – våra nyhetsbrev! Bocka i ditt val och ange din mejladress så får du nästa utskick i din inbox. Utöver veckans utvalda artiklar får du dessutom ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar, inbjudningar till VIP-shoppingkvällar och olika event. Välkommen!

Annons