Populärt: Taylor SwiftSofia Richie GraingeKonserter 2024BridgertonTv-serier

Demi Lovato: Dancing With The Devil – Så ser du dokumentären i Sverige

23 mar, 2021 
AvMoa Alfredsson
Demi lovato-dokumentären, så ser du den i Sverige
I en ny dokumentär Dancing with the devil berättar artisten Demi Lovato allt om sin dödliga överdos. Dokumentären kan du se helt gratis på den kända streamingplattformen. ELLE berättar mer!
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
(ELLE) 6 saker du kanske inte visste om Demi LovatoBrand logo
(ELLE) 6 saker du kanske inte visste om Demi Lovato

Artisten Demi Lovato överlevde nästan inte den överdos hon var med om sommaren 2018. Och nu öppnar stjärnan upp om sin nära döden-upplevelse i dokumentären Demi Lovato: Dancing with the Devil. I trailern till dokumentären berättar Demi att hon drabbades av tre slaganfall och en hjärtattack till följd av överdosen. Läkarna trodde inte att hon skulle överleva.

– Jag lämnades med hjärnskador, vilka jag känner av ännu idag. Jag kör inte lägre bil eftersom jag har en blind spot i mitt synfält. Under en lång period hade jag även väldiga svårigheter med att läsa. Det var plötsligt värsta grejen sen när jag väl läste ut en bok, vilket också tog två månader eftersom jag såg så suddigt, har Demi tidigare berättat i en intervju.

Annons

Enligt trailern till dokumentären är det inte bara Demi själv som berättar om den omtumlande tiden i hennes liv – även personer som står artisten nära, som hennes föräldrar och syskon, berättar för kamerorna om Demis problem med droger. Även artistkollegor till stjärnan, som Elton John och Christina Aguilera‚ är med och berättar om utmaningarna som kommer till följd av kändisskapet.

Så ser du Demi Lovato-dokumentären i Sverige

Den 23 mars 2021 klockan 20.00 har dokumentären om Demi Lovato premiär på Youtube – och du hittar första delen av fyra på artistens egen sida på YouTube. Varje vecka kommer ett nytt avsnitt av dokumentären att publiceras på samma plats.

Annons

Detta är inte den första dokumentären om Demi Lovatos liv. I oktober 2017 släpptes Demis dokumentär Simply Complicated – även den på Youtube. I dokumentären, som just nu har över 36 miljoner visningar, öppnar världsartisten för första gången upp om sina problem med droger.

Foto: TT

Annons