Demi Lovato bekräftar romansen med Max Ehrich

Demi Lovato på scen

Även om Demi Lovato och Max Ehrich har setts tillsammans ett flertal gånger har paret aldrig bekräftat att de dejtar. Förrän nu.
09 maj, 2020

De senaste månaderna har Demi Lovato kopplats ihop med artisten och skådespelaren Max Ehrich. Det efter att paret skickat flörtiga meddelanden till varandra på sociala medier och setts tillsammans på stan.

I mitten av mars publicerade Max Ehrich, som bland annat är känd för sin medverkan i serien The Young and the Restless, även en video på Instagram där han myser med Demi Lovatos hundvalpar Batman och Ella, något som bland annat tidningen People rapporterat om.

Men trots åtskillig kontakt har varken Demi eller Max bekräftat kärleksryktet – förrän nu.

Syns kyssa varandra i ny video

Det var när Ariana Grande och Justin Bieber släppte sin hyllade karantäntlåt Stuck With U som Demi och Max mer eller mindre bekräftade sin romans. I musikvideon, som gjorts till förmån för välgörenhet, syns nämligen paret dansa och kyssa varandra.

Kort efter att musikvideon släppts la Demi även upp en skärmdump på parets kyss på Instagram-story, och i det inlägget taggade hon Max.

Därtill har både Demi och Max publicerat varsitt klipp från musikvideon på Instagram, där de håller om varandra, dansar tätt och pussas. Demis video har i skrivande stund sett av närmare tre miljoner användare och Max har visats en halv miljon gånger.

I kommentarsfältet på Max Instagram går det även att se hur flera personer gratulerar kärleksparet. Däribland skådespelarna Paola Paulin och Spencer Locke, som skriver ”Så glad för er skull” och ”Gulliga”.

503 Service Unavailable

Foto: TT 

LÄS MER: 

Demi Lovato om att dejta tjejer: ”Öppen för allt”

Demi Lovatos kroppspepp i coronakrisen

Stuck With U är Justin Bieber och Ariana Grandes nya låt