Dejtingappen Coach från Black Mirror finns på riktigt

Dejtingappen Coach från Black Mirror finns nu.

Med Coach kan ni tidsbestämma ert förhållande. Vågar du testa?
16 februari, 2018

Du som sett den futuristiska teknologiserien Black Mirror vet att en del av det som gör den så bra och skrämmande är att de tillsynes skruvade framtidsscenariona faktiskt ibland känns som att de inte ligger så långt ifrån verkligheten.

I avsnittet ”Hang the DJ” från den senaste säsong 4 – ett av de bästa avsnitten, ska sägas – har människor börjat förlita sig på det intrikata dejtingprogrammet Coach som väljer ut deras dejt åt dem. Coach avslöjar också exakt hur länge personerna ska träffas och när de ska skiljas åt, helt utan hänsyn till deras personkemi.

Du kanske tycker det låter brutalt, omöjligt, eller kanske smart?

Netflix nu skapat appen på riktigt

Om du går till länken coach.dating som Netflix skapat får du upp en virtuell dosa likt den som används i ”Hang the DJ”. När du klickar på den genereras en länk som du kan skicka till din partner. Om ni båda sedan klickar på länken inom fem sekunder av varandra får ni reda på hur länge ni kommer hänga ihop.

Vi förstår ju att det bara är hittepå. Jag menar, hur skulle ett program kunna veta… eller, det kan det väl inte? Det kan väl inte veta?

Se också de 8 bästa avsnitten av Black Mirror – för dig som inte vet var du ska börja!

Läs mer:

12 saker att göra på dejten – som är helt gratis 

Hjälp dina vänner att hitta kärleken med ny dejtingapp 

Här är orden att lära sig om du nätdejtar