Populärt: Zara LarssonTaylor SwiftSofia Richie GraingeKonserter 2024

Dejtar Selena Gomez och Chris Evans? Här är allt vi vet!

08 okt, 2021 
AvElin Jonsson
selena-gomez-chris-evans-dejtar-
Nu går följare och fans banans på sociala medier. Efter ett påstått restaurangbesök under vilket bara skådespelarna Selena Gomez och Chris Evans deltog, tror många nu att de har en fling.
Men hur ligger det egentligen till? Vi reder ut!
Annons
TV: 9 saker du inte visste om Selena GomezBrand logo
TV: 9 saker du inte visste om Selena Gomez

Nu kokar Twitter. Enligt dedikerade fans som nu tagit fram en drös med bevis, står det enligt dem klart att Selena Gomez och Chris Evans dejtar. Kan det stämma? Låt se!

Selena Gomez och Chris Evans på tu man hand

Dejtingryktet började florera efter det att Chris Evans började följa Selena Gomez på Instagram. Eftersom Chris Evans till synes verkar vara sparsam med vilka han väljer att följa blev många chockade över att Selena Gomez nu är en av blott 162 personer han väljer att ha lite extra koll på på sin Instagram.

Annons

Chris Evans ska även ha börjat följa Selena Gomez på Instagram bara dagar efter det att flera uppgiftslämnare säger sig ha sett ekipaget lämna en studio tillsammans i Los Angeles den 1 oktober. För att senare bege sig till en mysig restaurang, uppgifter som är okommenterade och ofotograferade.

Vad gör Chris Evans och Selena Gomez ihop?

Man får ta uppgifterna med en nypa salt, för många spekulerar även i att de båda skådespelarna arbetar med ett nytt film- eller tv-projekt tillsammans. Något som också det går okommenterat av både Gomez och Evans. I skrivande stund har Selena Gomez dock inte valt att följa Chris Evans på sociala medier, vilket enligt många twittrare skvallrar om att det inte är kärlek som pågår mellan 29-åringen och 40-åringen.

Selena Gomez om sin kärlek för Chris Evans

gomez ute på stan klädd i svart och läckra klackar
För snart ett decennium sedan var artisten Selena Gomez och Justin Bieber ett superhett kändispar. Första gången de möttes var 2009, och två år senare blev de officiellt ett par. Förhållandet varade i 18 månader, och efter deras break up 2012 har det florerat många rykten om ex-parets påstådda återförening. Att de officiellt varit ett par igen har aldrig bekräftats – och sommaren 2018 förlovade sig Justin Bieber med modellen Hailey Baldwin (nu Bieber). Selena Gomez har under tiden varit lycklig som solokvist, och väntat tills det känts rätt.

Selena Gomez är i alla fall inte helt ointresserad av Chris Evans. För i en intervju för ett par år sedan avslöjade hon att Marvel-stjärnan är hennes kändiscrush.

Annons

– Jag är typ lite kär i Chris Evans, är inte han söt? Han är väldigt söt, sa hon i Watch What Happens Live 2015 samtidigt som hon gjorde klart att det var första gången hon talade öppet om sin kärlek för Captain America-skådespelaren.

– Det är första gången jag säger detta. Oh man! Han kommer antingen hata mig, eller älska mig.

Om ni undrar så kom Gomez uttalande om kärleken för Chris Evans under ett av Selena Gomez och Justin Biebers uppbrott. Ex-paret hade ett rejält av- och på-förhållande när det begav sig där mellan 2011 - 2018.

chris evans dejtar selena gomez?
Chris Evans har bland annat haft en relation med Jessica Biel 2001–2006.

Foto: TT

TV: 7 kändispar som ser ut som tvillingarBrand logo
TV: 7 kändispar som ser ut som tvillingar
Annons