De första bilderna från nya Gilmore Girls är här

De första bilderna från nya Gilmore Girls är här

Det har gått nio år sedan vi sist såg Rory och Lorelei Gilmore och alla andra i Stars Hollow. I höst återförenas de i fyra långfilmer på Netflix – och här är de första bilderna.
13 april, 2016

Under sina sju säsonger hann Gilmore Girls bli en kultserie. Den rappa dialogen och relationen mellan huvudpersonerna Lorelai och hennes dotter Rory fick fansen att sitta som klistrade framför rutan.

Men många blev besvikna med hur serien slutade, vilket delvis kan bero på att skaparen Amy Sherman-Palladino inte längre var inblandad under den avslutande säsongen.

De kan få all anledning att jubla nu.

I höstas blev det nämligen klart att Gilmore Girls gör comeback, med fyra 90-minutersfilmer på Netflix. Amy Sherman-Palladino både skriver och regisserar tillsammans med maken Daniel, och kommer förhoppningsvis ge serien det slut hon planerat från början.

Filmerna tar vid åtta år efter att serien slutat och tills vidare har de arbetsnamnen Vår, Sommar, Höst och Vinter. En film per årstid alltså – och här är de första bilderna.

LÄS OCKSÅ: TRAILERN FÖR NYA BRIDGET JONES ÄR ÄNTLIGEN HÄR

Alexis Bledel och Kelly Bishop kommer båda tillbaka som Rory och hennes mormor Emily. 

 

Så bered er på lite underbart rak, brutal ärlighet.

 

Och serien vore inte komplett utan scener som den här.

 

Laurel Graham och Scott Patterson går hand i hand som Lorelai och Luke.

 

Även Melissa McCarty har bekräftat att hon kommer tillbaka som Sookie i filmerna Höst och Vinter (inga bilder på henne än dock).


Och som om det inte var nog: ”Stars Hollow, the musical.” Oh, yes!

 

Gilmore Girls väntas komma till Netflix under 2016, men ännu är inget datum satt.