De blir nya programledare för podcasten Alla våra ligg

17 jun, 2021 
AvSaga Pettersson
AvSaga Pettersson
Alexandra Rejsmar och Matilda Carleson
Podcasten Alla våra ligg får nya programledare! Nu står det klart att det blir Alexandra Rejsmar och Matilda Carleson som tar över podden.
Annons
Så har pandemin förändrat svenskarnas sex- och onanivanor
Så har pandemin förändrat svenskarnas sex- och onanivanor

Amanda Colldén och Anna Dahlbäck som i flera år har varit programledare för podcasten Alla våra ligg, berättade under våren att de båda väntar barn. I sommar beräknas båda tjejerna bli föräldrar åt ett litet liv var, och i samband med det beslutade de sig för att överlåta podcasten till någon annan.

För att hitta en ny programledarduo till den populära podcasten startades en kampanj där man fick rösta på ett par finalister, utifrån ett stort antal ansökningar. Och nu står det klart att det blir Alexandra Rejsmar och Matilda Carleson från Norrköping som tar över podcasten!

Alexandra Rejsmar och Matilda Carleson tar över Alla våra ligg

Alexandra och Matilda är vänner sedan flera år tillbaka, och idag jobbar de ihop i en erotikbutik i Norrköping. I ett pressmeddelande berättar de båda nu om glädjen över att få ta över podcasten.

Annons

– Vi vann! Det känns så himla bra! Vi båda är ju vinnarskallar så det fanns inget annat för oss än att ta hem det här. Nu ser vi fram emot att få sätta vår egen prägel på podcasten. Vi är otroligt måna om kvinnors sexuella hälsa och kommer göra allt för att bygga ett starkare förtroende och självkänsla när det kommer till sex. Men män är mer än välkomna att lyssna. Jag tror de skulle få många bra tips på vägen, säger Alexandra Rejsmar.

– Det känns verkligen superkul med podden! Jag ser fram emot att göra den här resan med Alex för hon är så otroligt kompetent inom ämnet. Anna och Amanda har verkligen skapat ett mästerverk och det är otroligt stora skor att fylla. Men vi kommer ge allt och lite till, säger Matilda Carleson.

Lyssnarna fick välja sin favorit

Och det är inte bara den nya programledarduon som är nöjda och glada.

– Att hitta nya programledare till Alla våra ligg har varit enormt spännande och pirrigt. Det är en otroligt omtyckt podd och Anna och Amanda har varit lyssnarnas kompisar i flera år. Att hitta passande ersättare har varit en utmaning. Vi lät till slut lyssnarna få göra sina röster hörda och de fick välja sin favorit, säger Lovisa Ohlson, Podcastchef på Podplay.

Annons
Innehåller annonslänkar