De bästa reaktionerna på avsnitt 5 av Game of Thrones säsong 8

14 maj, 2019 
AvSofia Börjesson
Daenerys och Varys i Game of Thrones avsnitt 5 säsong 8.
SPOILERALERT! Okej, så Daenerys blev lika galen som sin far till slut, Cersei dog till följd av undermålig infrastruktur och Jaime var inte alls hjälten vi såg honom som. Avsnitt fem av Game of Thrones lämnar oss smått i chock, och med frågan: hur ska allt knytas ihop med ett enda avsnitt kvar?
Annons

I det näst sista avsnittet NÅGONSIN av Game of Thrones (The Bells, avsnitt fem) händer i princip allt som inte får hända. Striden mellan Targaryen/Stark och Cersei är kommen och Daenerys visar att äpplet inte faller så långt från trädet trots allt.

Varys, Cersei, Jaime, Euron, The Hound, The Mountain och Qyborn är döda, och Arya har sett tillräckligt mycket sorg och smärta för att kunna döda Daenerys Targaryen hundra gånger om.

Anmäl dig till ELLE's nyhetsbrev

Få det bästa och senaste från ELLEs värld direkt i din inbox – anmäl dig något av – eller alla – våra nyhetsbrev! Bocka i ditt val och ange din mejladress så får du nästa utskick i din inbox. Utöver veckans utvalda artiklar får du dessutom ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar, inbjudningar till VIP-shoppingkvällar och olika event. Välkommen!

Reaktionerna på den sista säsongen av Game of Thrones har hittills varit blandande, för att uttrycka sig som en obotlig optimist. Många är nämligen besvikna och uttrycker stor frustration på bland annat Twitter.

Men vissa ser igenom den utbredda besvikelsen, och menar att den är ett sätt att förbereda sig på att Game of Thrones snart inte finns mer.

Hur som helst, ett avsnitt av Game of Thrones återstår – men först ska vi gå igenom reaktionerna på avsnitt fem, The Bells.

Annons

22 roliga tweets om Game of Thrones S08E05

Daenerys: ”Någon har förrått mig”

Cersei i varenda scen

Sandor och Jaime smyger in i Kings Landing

Vad Varys skrev innan han greps

Tyrion försöker resonera med Dany

Chocken när Dany bränner alla

Jon och Tyrion när Dany goes cray

Vi till Dany de sista 40 minuterna

Vi förra veckan: DRACARYS!!

Bra dag för draken?

Nu är det i alla fall ingen tvekan

Samtidigt: Sansa i Winterfell

Cersei smyger förbi The Hound

Resultatet av Clegane Bowl II

Vi gick alla på myten om Jaime…

Hur Cersei dör?!

När Dany har järntronen men alla är döda

Nästa vecka: Dany söker high five med Starks

Läs mer:

Annons