De bästa reaktionerna på avsnitt 4 av Game of Thrones säsong 8

08 maj, 2019 
AvSofia Börjesson
Avsnitt fyra av Game of Thrones säsong 8.
SPOILERALERT! Det fjärde avsnittet av Game of Thrones sista säsong lämnade mycket att önska – i alla fall om en får tro Twitter. Hur kunde Jon Snow dissa Ghost och VARFÖR var Missandei och Rhaegal tvungna att dö? Här är de bästa reaktionerna kring avsnittet The Last of the Starks!
Annons

Med tanke på intensiteten i det förra avsnittet av Game of Thrones (det om det stora slaget) är det kanske inte så himla konstigt att tempot gick ner ganska drastiskt i avsnitt fyra, The Last of the Starks. Men ändå var folk inte helt nöjda. ”De har ju haft två år på sig för att maxa varenda avsnitt?” verkar många känna.

Men hur som haver, avsnittet kom och avsnittet gick, och slutligen var det ändå vissa händelser som fick oss att kippa efter andan – eller att tappa huvudet, if you know what I mean…

Anmäl dig till ELLE's nyhetsbrev

Få det bästa och senaste från ELLEs värld direkt i din inbox – anmäl dig något av – eller alla – våra nyhetsbrev! Bocka i ditt val och ange din mejladress så får du nästa utskick i din inbox. Utöver veckans utvalda artiklar får du dessutom ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar, inbjudningar till VIP-shoppingkvällar och olika event. Välkommen!

Daenerys rädsla för att Jon ska ta hennes tron

Arya: ”Vi är bara fyra Starks kvar.”

Jon Snow:

Game of Thrones sämst bevarade hemlighet?

Sansa spiller bönorna om Jons bakgrund

Arya nobbar Gendrys frieri

Brienne och Jaime får till det

… Och så drar Jaime?

Jon skickar iväg Ghost utan att säga hej då

Jon ber Sansa och Arya lyda Daenerys

När Tormund kallar Jon Snow för kung

Daenerys drake Rhaegal dör

Cersei låter döda Missandei

Annons

Euron när Tyrion känner till graviditeten

Läs mer:

Annons