Populärt: Zara LarssonTaylor SwiftSofia Richie GraingeKonserter 2024

De bästa reaktionerna på avsnitt 2 av Game of Thrones säsong 8

23 apr, 2019 
AvSofia Börjesson
Rolig reaktion på den sista säsongen av Game of Thrones.
Game of Thrones sista säsong är igång och det tackar vi såväl de gamla som de nya gudarna för. Vi har samlat de roligaste reaktionerna på det andra avsnittet här. Och såklart: Spoilers ahead!
Annons

Glädjen över att den åttonde säsongen av Game of Thrones äntligen är här har inte hunnit lägga sig än, och vemodet inför det stundande slutet växer sig allt starkare.

Tur är väl då att Twitter hjälper oss att skratta mitt i alla känslostormar efter varje avsnitt (här hittar du reaktionerna efter premiären). För humor finns att göra – det är ett som är säkert.

I avsnitt två är det framför allt (och inte helt oväntat) Arya och Gendry-gate som uppmärksammas, men även Davos känsla för barn, Tormunds mjölkdrickande och, givetvis, Daenerys reaktion på Jons avslöjande.

Anmäl dig till ELLE's nyhetsbrev

Få det bästa och senaste från ELLEs värld direkt i din inbox – anmäl dig något av – eller alla – våra nyhetsbrev! Bocka i ditt val och ange din mejladress så får du nästa utskick i din inbox. Utöver veckans utvalda artiklar får du dessutom ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar, inbjudningar till VIP-shoppingkvällar och olika event. Välkommen!

Håll tillgodo!

Tormund raggar på Brienne

Davos varje gång han ser ett barn

Arya och Gendrys halmrullande

Gendry, Arya och Hot Pie i Game of Thrones.
Gendry, Arya och Hot Pie. Foto: HBO

Omvärlden reagerar på Arya och Gendry

Daenerys märkliga fokus

Partygänget framför elden

Annons

Kan vi prata om designkläderna?

Också:

Läs mer:

Annons