Populärt: Taylor SwiftSofia Richie GraingeKonserter 2024Love is blindYoung royalsOscarsgalan

De 15 bästa reaktionerna på nya säsongen av Stranger things

20 jun, 2022 
AvLouise Berglund
Stranger things säsong 4
Första avsnitten av Stranger things säsong 4 är här. Och de bildar i princip en skräckfilm på nio timmar. Här är de bästa reaktionerna på Twitter. Obs: Spoilervarning!
Annons
Detaljerna du vill veta om Stranger thingsBrand logo
Detaljerna du vill veta om Stranger things

Tre års väntan är över. Säsong fyra av Stranger things är äntligen här. Är jag den enda som är livrädd? Tv-serien som brukade handla om en grupp vänner som cyklade runt i kvarteret, spelade Dungeons & dragons och upptäckte en undre värld har blivit läskigare för varje säsong. Jag passar på att utfärda en spoilervarning här för dig som ännu inte sett klart den första delen av avsnitten!

Säsong fyra av Stranger things är blodigare än någonsin. Det nya monstret heter Vecna och begår seriemord på skolans elever. Dessutom blir det ännu mer obehagligt när Eleven tvingas genomgå hjärnträning i hopp om att få tillbaka sina krafter. Jag mådde inte toppen när jag såg säsongen. Mest av allt för att jag är en fegis. Som tröst har jag googlat fram de bästa reaktionerna på säsongen hittills. Memes gör allt bättre!

Annons

Här är de bästa reaktionerna på säsong 4 av Stranger things:

Tänkte ungefär var femte minut på att alla skådisar ju var barn nyss. Hur kunde de växa upp så fort?! Med vänlig hälsning, gammal.

Har minst tre kuddar framme varje avsnitt för att kunna gömma ansiktet i.

Nummer 001 förstörs av Netflix, en serie i taget.

Jag höll andan!!!!

Det kanske vidrigaste i hela säsongen? Scenerna då elevernas armar bryts av...

*Spela Lizzo för att rädda mitt liv*

Det var lite stelt, ja...

Tänkt så mycket på det här. Tar en hel säsong att stänga igen öppningen till den undre världen. Men poff, en ny öppning finns plötsligt.

Att varje avsnitt i princip är en egen film...

Säg en killigare kille... Jag väntar...

Inte en favoritkaraktär.

Det sägs att vissa skådisar har en genre. Jamie Campbell Bowers är definitivt fantasy!

Mår dåligt när jag tänker på vilken scen rullskridskorna symboliserar.

Tur att Steve och Dustin står för någon form av glädje i säsongen. Ont om roliga moments!

Att en tv-serie om monster som e rädda för musik skulle få Kate Bushs låt Running up that hill att bli listetta, 37 år senare, hade jag inte trott om du frågat mig för en månad sen.

Anmäl dig till ELLE's nyhetsbrev

Få det bästa och senaste från ELLEs värld direkt i din inbox – anmäl dig något av – eller alla – våra nyhetsbrev! Bocka i ditt val och ange din mejladress så får du nästa utskick i din inbox. Utöver veckans utvalda artiklar får du dessutom ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar, inbjudningar till VIP-shoppingkvällar och olika event. Välkommen!

Annons