David Beckhams urgulliga video med dottern Harper Seven

Harper Seven och David Beckham på fotbollsmatch!

TT
I veckan var det dags för Victoria och David Beckhams dotter Harpen Seven att komma tillbaka till skolan.
En känslomässig situation, så klart. Och frågan är om det inte var värst för pappa Beckham?
12 september, 2021
1:39

Efter reklamen: Victoria Beckham och David Beckham – parets kärlekshistoria

(1:39)

Att skiljas från sina barn är naturligtvis bland det jobbigaste som finns för vissa föräldrar, även om det bara är under en kort stund.

Det visade i alla fall fotbollslegendaren David Beckham prov på när det var dags för dottern Harper Seven att början skolan.

Fina stunden med 10-åriga dottern

I ett videoklipp som Victoria Beckham delat på Instagram står 10-åriga Harper Seven och skär ett päron, och mamman frågan henne hur det känns att komma tillbaka till plugget igen.

– Det känns nervöst men väldigt spännande, säger hon.

Då kommer David Beckham in i bilden och kramar om sin dotter.

– Snälla, gå inte. Stanna med pappa. Stanna med mig, säger han och pussar henne.

– Hur känns att bära skoluniform efter en månad i short och t-shirt, frågar då modedrottningen Victoria Beckham.

– Inte toppen, svarar Harper Seven.

“Det är back to school för Harper Seven. Jag vet inte riktigt med som känner mest inför det. Vi har haft en underbar sommar! Jag älskar dig”, skriver Victoria som bildtext till inlägget.

Gulliga orden till dottern

Även David Beckham delade med sig av ett inlägg från den stora dagen. På en bild som postats på Instagram sitter far och dotter och äter frukost tillsammans, och Becks skriver:

”Tillbaka till skolan. Ett litet samtal om uppspeltheten, lite nervös men de goda nyheterna är att hon är väldigt lycklig. Gå och ha en rolig en, fina gumman” skriver han och strösslar texten med gråtande emojis och hjärtan.

Harper Seven, 10, är den yngsta av David och Victorias barn. Syskonskaran består också av grabbtrion Brooklyn, 22, Romeo, 19 och Cruz, 16.

När dottern fyllde år i somras uppmärksammade Victoria det genom att dela ett gammal klipp när den då mycket yngre Harper Seven steppar.

”Grattis på 10-årsdagen Harper Seven, den vackraste unga kvinnan på både in- och utsidan. Snäll, kärleksfull, omtänksam och rar. Vårt allt”, skrev hon då.

Och den stolta fadern delade en fin bild på sig och dotter och skrev:

”Grattis på 10-årsdagaen min fina gumma. Till tjejen med det största hjärtat och det finaste leendet. Vi är dig så mycket, stortjejen. Snälla, sluta väx nu”.

Foto: TT