Populärt: Taylor SwiftSofia Richie GraingeKonserter 2024BridgertonTv-serier

Datum släppt – då har Euphoria säsong 2 premiär

22 dec, 2021 
AvLouise Berglund
Euphoria säsong 2 premiär
Väntan har varit (olidligt) lång. Men nu är den över! Äntligen finns ett premiärdatum satt för säsong två av Euphoria.
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Fem saker du kanske inte visste om ZendayaBrand logo
Fem saker du kanske inte visste om Zendaya

Den första säsongen av Euphoria slog ner som en bomb i serievärlden. Tv-serien med Zendaya i huvudrollen är prisad och har hyllats för att på ett både ärligt och rått men samtidigt vackert sätt lyfta problem som ungdomar i dagens samhälle kämpar med.

Under första säsongen, som hade premiär 2019, har vi fått följa Rue (Zendaya) som upptäcker sin sexualitet samtidigt som hon kämpar med missbruksproblematik och förlust. Den otroliga casten består även av kända namn som Hunter Schafer, Barbie Ferreira, Alexa Demia, Sydney Sweeney, Storm Reid, Jacob Elordi och Cloud as Fezco.

Då har säsong två av Euphoria premiär

Inspelningen av säsong två blev som mycket annat uppskjutet på grund av pandemin. Istället fick vi två extra avsnitt som har fungerat som en brygga mellan säsongerna.

Annons

Men nu är det alltså äntligen dags för den efterlängtade andra säsongen. Den 22 december meddelade HBO Max i ett pressmeddelande att premiären blir den 10 januari 2022. Säsongen kommer bestå av åtta avsnitt och är, precis som tidigare, skapad och skriven av Sam Levinson.

Det handlar säsong 2 av Euphoria om

I trailern som släppts kan vi se hur Rue är tillbaka på rehab. Vi får också höra henne berätta om sin kärlek till Jules.

”Första gången jag träffade henne... var jag kär direkt”, säger hon i trailern.

Som vanligt blir det även otroliga looks och gråt i skåpen i skolan. Säsongen innehåller även ett stort polisingripande, scenframträdanden och besök på sjukhus.

Se trailern till Euphoria säsong 2

Noterar du att det i trailern står att premiären är den 9 januari? Det stämmer i USA. Men vi har pratat med HBO Max som meddelar att den svenska premiären är den 10 januari, helt enkelt på grund av tidsskillnaden.

Annons