Populärt: Zara LarssonTaylor SwiftSofia Richie GraingeKonserter 2024

Då kommer Stranger Things tillbaka med säsong 2

06 feb, 2017 
AvELLE -redaktionen
Stranger Things räddar Halloween-helgen. Säsong 2 har fått ett premiärdatum.
Annons

Skräck-science-fiction-serien Stranger Things blev onekligen en av de mest hypeade tv-serierna 2016. Detaljerna om säsong två är fortfarande relativt få och spekulativa. Men under helgens Super Bowl-match fick vi en liten teaser-trailer som visade att saker och ting fortfarande är rätt konstiga i den amerikanska småstaden.

Med en teaser och lite information i hand kan vi slå fast några saker.

Anmäl dig till ELLE's nyhetsbrev

Få det bästa och senaste från ELLEs värld direkt i din inbox – anmäl dig något av – eller alla – våra nyhetsbrev! Bocka i ditt val och ange din mejladress så får du nästa utskick i din inbox. Utöver veckans utvalda artiklar får du dessutom ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar, inbjudningar till VIP-shoppingkvällar och olika event. Välkommen!

Säsong 2 kommer utspela sig 1984. Den läspande och missförstådda karaktären Dustin Henderson från första säsongen syns i trailern iförd en Ghostbusters-uniform, från filmen som kom ut just 1984.

Med oss på de nya äventyren har vi även sällskap av Sean Astin (Lord of The Rings) och Paul Reiser (Aliens: Återkomsten).

Bilden nedan skulle, enligt många (i sociala medier), vara en ledtråd för säsong 2. Men det visade sig sedan vara ett falskt spår. Den verkliga ledtråden visade sig vara bilden ni ser längst upp i artikeln på karaktären Dustin iförd Halloween-kostym. Med andra ord: Halloween infaller den 31 oktober – som i sin tur då visade sig vara premiärdatumet.

Annons

Långsökt? Nejdå. En strange thing bara…

Dessa två meningar syns i trailern. ”Världen vänder sig – uppochner”.

Ett genomgående koncept i informationen som kommit om nya säsongen är just ”uppochner”.

Joe Keery på röda mattan vid SAG Awards.

Amerikanska GQ var inte sena med att kommentera när Joe Kerry, även känd som Steve Harrington i serien, dök upp på SAG Awards-galan med en hockeyfrilla. Med 70- och 90-talet tillbaka i modevärlden kanske ett snabbstopp i tidiga 80-talet inte är helt otänkbart under 2017.

Se trailern i sin helhet nedan.

Artikel av: Café

Annons