Dasha Girine har fått sin andra bebis – berättar om namnvalet

23 jul, 2021 
AvLinda Strömbäck
Dasha Girine med bebisen Cosmos
Influencern Dasha Girine berättade i mars att hon och pojkvännen Douglas väntar sitt andra barn tillsammans. Nu har sonen äntligen kommit till världen!
Annons
Det här heter kändisarnas barn födda 2021
Det här heter kändisarnas barn födda 2021

Dasha Girine och pojkvännen Douglas Hållstrand blev föräldrar för första gången redan i november 2018. Då fick de sonen Atlas som nu har blivit storebror. På Youtube berättade Dasha om förlossningsförberedelserna och namnvalet inför den nya bebisens stundande ankomst.

Ovanliga namnvalet

– Han ska heta Cosmos, avslöjar Dasha på Youtube.

– Det finns antingen 42 eller 24 stycken som heter Cosmos i Sverige, så det är inte så sjukt. Och Cosmos och Atlas fungerar så himla bra ihop!, fortsätter hon.

Hon berättar även att historien bakom namnbeslutet inspirerats av vännen Clara Hallencreutz och Fares Fares nyfödda son Tino som egentligen skulle burit namnet.

Annons

– Så fort jag hörde henne säga det namnet så kände jag på en gång att jag till 100 000 procent vet att Douglas kommer älska det, så när jag berättade det för honom skrek han rakt ut, berättar Dasha.

Dasha om förlossningskomplikationerna

Dasha delade även med sig av förberedelserna och känslorna kring den stundande förlossningen. Redan inför sin första förlossning berättade hon att hon lider av förlossningsskräck och låg smärtgräns och därför valt att föda genom ett planerat kejsarsnitt.

Hon berättade även om rädslan inför den nya operationen och komplikationerna från den tidigare förlossningen.

– Jag har inte orkat berätta om hela komplikationen förrän operationen är klar. För faktum är att läkarna inte vet hur stor komplikation det är och hur mycket de behöver avlägsna och göra där i. Jag har förberett mig på det värsta och som det ser ut nu så kommer de behöva ta bort min livmoder, berättar Dasha på Youtube.

Annons

Dashas bebis ankomst

Men i tisdags checkade paret in på Karolinskas förlossningsavdelning i väntan på nya bebisen.

”Först kommer bebis tas ut och då är jag vaken och förhoppningsvis mår han toppen och jag får ha honom hos mig en liten stund. Sen kommer han och Douglas åka upp till Neo och jag sövas ner och opereras”, skrev Dasha på Instagram i samband med förlossningen.

Och nu har lilla sonen äntligen kommit till världen.

”Cosmos” Skriver Dasha på sin instagram tillsammans med ett hjärta.

Stort grattis Dasha och Douglas!

Foto: Instagram

Annons