Populärt: Taylor SwiftSofia Richie GraingeKonserter 2024Young royals

Därför vägrar Bianca Ingrosso att skaffa TikTok

27 aug, 2020 
AvStina Dahlgren
Bianca Ingrosso är allvarlig
Bianca Ingrosso är stor på både Instagram och Youtube. Däremot vägrar hon att skaffa ett konto på TikTok. Nu avslöjar hon anledningen bakom beslutet.
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Benjamin Ingrosso om sin relation med Bianca och om sin medverkan i Wahlgrens världBrand logo
Benjamin Ingrosso om sin relation med Bianca och om sin medverkan i Wahlgrens värld
@caiacosmetics

BE READY AT 10AM TOMORROW 💙 head over to our Instagram👉 caiacosmetics 💋 #makeup #wearecaia #launch #productlaunch #staytuned

♬ original sound - CAIA Cosmetics

TikTok var en av förra årets mest nedladdade appar. Den slog både Youtube och Twitter och blir bara större och större, framför allt hos den yngre generationen.

De är störst på TikTok

På TikTok kan ett videoklipp få miljoner visningar, och de som har flest följare blir riktiga stjärnor. 19-åriga Addison Rae ligger bakom ett av de största kontona med sina 57 miljoner följare. Numera hänger hon med familjen Kardashian och andra stora kändisar.

I Sverige är det tvillingarn Iza och Elle Cryssanthander som är allra störst med sina fem miljoner följare. Strax efter dem kommer Amanda Edmundsson och Nathalie ”Nattid” Danielsson.

Bianca Ingrosso vägrar TikTok

Många influencers som är stora på Instagram och Youtube har nu även skaffat TikTok. Ida Warg och Margaux Dietz finns båda att hitta i appen.

Någon som däremot inte hakat på trenden är Bianca Ingrosso. I ett inlägg på sin Instagram story förklarar hon nu varför hon valt att inte börja med TikTok.

Annons

” Folk är
1. Så elaka
2. Har ingen humor
3. Förstår inte ironi
4. Barn som behöver en jävla lektion i hur man är snäll” skriver Bianca Ingrosso.

Kritiken mot Caia cosmetics och Bianca Ingrosso

Hennes sminkmärke Caia cosmetics däremot har ett eget konto på TikTok och där dyker Bianca Ingrosso upp titt som tätt. Vid lanseringen av en ny produkt nyligen skapade de en video där Bianca Ingrosso syntes svara i telefon iklädd kjol, en glittrig topp, solglasögon och en handduk kring håret.

”Hej Caia, hur mår du? Imorgon? Ja, vilken tid? Tio? Okej, jag kommer. Hej då”, säger Bianca Ingrosso på engelska.

Få det bästa av ELLEs värld - anmäl dig till våra nyhetsbrev

Vi handplockar vårt bästa innehåll åt dig med maxad inspiration och de senaste trenderna. Utöver det får du ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar och inbjudningar till olika event. Fyll bara i dina uppgifter här så sköter vi resten! ♥

Annons