Populärt: Zara LarssonTaylor SwiftSofia Richie GraingeKonserter 2024

Därför tar Therese Lindgren en paus från Youtube

08 jun, 2020 
AvELLE -redaktionen
therese lindgren
Therese Lindgren har kämpat med tuffa magbesvär, och nu har hon äntligen fått hjälp. Där med måste hon också ge ett plötsligt besked till följarna.
Annons
10 kändisbarn som blivit tillsammansBrand logo
10 kändisbarn som blivit tillsammans

Therese Lindgren är en av Sveriges största Youtubers med över en miljon följare på sin kanal. Hon har även en stor skara följare på Instagram, som hon förser med inlägg dagligen.

Att Therese mått dåligt den senaste tiden är ingen nyhet för hennes följare. Hon lider av magbesvär, och för bara en vecka sedan öppnade hon upp om smärtan och problemen i en video på Youtube, Hon möttes därefter av ett enormt stöd från hennes följare, flera delade med sig av egna erfarenheter, och många delade också tips på vart hon kunde söka hjälp.

Och nu har Therese äntligen fått hjälp! I ett inlägg på Instagram berättar hon om det glädjande beskedet.

”De senaste två veckorna har jag inte lämnat sängen mer än för att gå på mina morgonpromenader och två gånger när jag varit på sjukhuset. Min mage har ALDRIG varit såhär dålig som den är just nu, jag har aldrig haft så ont att jag varit nära på att svimma tidigare, och fy fan vad det skrämt mig”, skriver hon i inlägget. Hon fortsätter:

Annons

”När jag i veckan sökte vård skickades jag direkt till min nya läkare som både är gastroenterolog och docent i mag- och tarmhälsa (!!!). Han sa att jag borde åkt in akut mycket, mycket tidigare, för de besvären jag haft ska man inte ligga hemma och kämpa med själv. Jag har två provtagningar och ultraljud i veckan som kommer, koloskopi veckan efter (som jag är LIVRÄDD inför) och beroende på vad provtagningarna och undersökningarna visar utreds jag eventuellt för endometrios efter.”

Therese Lindgren tar en paus från Youtube

Läkaren vill sjukskriva Therese över sommaren, men hon själv är inte helt enig med hans förslag. Däremot kommer hon till en början att trappa ner. Hon tar en paus från Youtube i juni, och får därefter se när hon kommer att dra igång igen. Men Instagram kommer hon att fortsätta uppdatera, trots läkarens önskemål.

Foto: TT

Text: Saga Pettersson

LÄS MER:

Annons