Populärt: Sofia Richie GraingeKonserter 2024BridgertonTv-serierBoktipsKrönikor

Därför tar Lady Gaga Beyoncés plats på Coachella

03 mar, 2017 
AvJohanna Lejon
I förra veckan kom beskedet: Beyoncé ställer in sin medverkan vid musikfestivalen Coachella. Nu står det klart att Lady Gaga tar hennes plats.
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons

Hälsan går först. Och just därför valde Beyoncé i förra veckan att meddela att hon ställer in sin medverkan vid vårens stora festival, Coachella. Världsstjärnan var, som bekant, ett av de stora affischnamnen för festivalen, och mängder av människor hade köpt biljett till festivalen bara för att få se henne. Trots det valde Bey att dra sig ur det hela. Anledningen? Hon valde att följa läkarnas råd.

Få det bästa av ELLEs värld - anmäl dig till våra nyhetsbrev

Vi handplockar vårt bästa innehåll åt dig med maxad inspiration och de senaste trenderna. Utöver det får du ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar och inbjudningar till olika event. Fyll bara i dina uppgifter här så sköter vi resten! ♥

”Efter rådet från sina läkare om att ha ett mindre hårt schema de kommande månaderna, har Beyoncé beslutat att avstå från att uppträda på Coachella 2017”, skrev festivalproducenten i ett officiellt uttalande.

Beyoncé är ju gravid med tvillingar och de allra flesta förstår givetvis hennes val. En tröst till alla besvikna fans är ju givetvis att sångerskan faktiskt redan är bokad för att spela på Coachella 2018.

Dessutom fixade ju Coachella en ersättare av rang. I veckan stod det klart att det blir Lady Gaga som tar Beys plats och uppträder istället. I och med den bokningen blir Lady Gaga, precis som Beyoncé skulle ha varit, den första kvinnliga huvudakten sedan Björk spelade på Coachella 2007.
Foto Stella Pictures

Annons