Därför stänger Chrissy Teigen ner sitt Twitterkonto

25 mar, 2021 
AvSaga Pettersson
Därför stänger Chrissy Teigen ner sitt Twitterkonto
Chrissy Teigen som varit en flitig twittrare i flera år har nu beslutat sig för att stänga ner sitt Twitterkonto. Här är anledningen till varför!
Annons
Chrissy Teigen och John Legends kärlekshistoria
Chrissy Teigen och John Legends kärlekshistoria

En känd person som länge uppdaterat flitigt på Twitter är Chrissy Teigen. När Chrissy under hösten drabbades av ett missfall tog hon en välbehövd paus från sina sociala medier, men nu är det slut för gott på plattformen Twitter – där hon under åren samlat på sig en skara följare på över 13 miljoner personer.

Chrissy Teigen slutar Twittra

Under gårdagen berättade om om sitt beslut att stänga ner sitt Twitterkonto och anledningen till det.

”Det är dags för mig att säga hejdå. Det ger mig inte lika mycket positivt, som det ger mig något negativt, och nu är det tid att stänga ner”, skriver hon. Och i en sista tweet hyllade hon sin stora skara följare:

Annons

”I över 10 år, har ni varit min värld. Ärligt talat så är jag skyldig denna värld som vi skapat här så mycket. Jag på riktigt anser att så många av er är mina verkliga vänner”.

Bad presidenten avfölja henne

Någon som var en del av hennes följarskara på Twitter i början av året var president Joe Biden. När han tillträdde i januari var hennes twitterkonto det enda utan direkt koppling till Joe Biden som följdes av presidentens officiella twitterkonto, @potus.

Något som inte riktigt uppskattades av Chrissy, som bad honom att avfölja henne.

”Jag har twittrat en handfull gånger sedan min älskade POTUS följde mig. För att jag ska kunna blomstra som mig själv, så måste jag be dig att snälla gud avfölj mig. Jag älskar dig!!!! Det är inte du det är jag!!!!”, twittrade hon, och kort därefter fick hon som hon ville. Presidenten avföljde stjärnan.

Under Donald Trumps tid i Vita huset var hon å andra sidan blockad från samma konto.

Foto: TT

Annons