Populärt: Sofia Richie GraingeKonserter 2024BridgertonTv-serierBoktipsKrönikor

Därför säljer Lykke Li av ALLA sina kläder på loppis i Los Angeles

24 maj, 2021 
AvElin Jonsson
nu säljer hon av sina plagg på loppis! skynda att fynda!
I helgen som var valde superstjärnan Lykke Li att tömma garderoben och sälja av ALLA sina plagg på garageloppis i Los Angeles. ”Nytt jag och ett nytt du!”, skriver hon och menar att hon står inför i en nystart!
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Lykkes Lis sorg efter mammans bortgångBrand logo
Lykkes Lis sorg efter mammans bortgång

Under helgen avslöjade världsstjärnan och LA-bon Lykke Li att det är dags för en nystart, och i samband med det säljer hon av alla sina kläder. I skrivande stund har loppisen redan ägt rum och vi på ELLE är inget annat än avundsjuka på alla dem som fick chansen att fynda kläder i världsstjärna-klass...

Lykke Li: Nu säljer jag alla mina kläder

”NEW ME NEW YOU! Jag skriver till er nu eftersom att jag nu säljer ALLA mina kläder, inklusive de här brallorna och den här t-shirten – och en hel del av mina scenkläder. Säljer även en hel del nice vintageplagg och även en hel del inte så nice prylar på min kompis garage-marknad i morgon. Mellan 10.00 - 13.00”, skriver hon på sin Instagram och anger även adressen dit man kunde åka för att fynda stjärnans plagg.

Annons
Lykke Li säljer kläder på loppis i LA
Lite av plaggen som visades upp i samband med avslöjande om loppisen i LA.

Lykke Li säljer kläder på loppis i LA

Strax efter visar hon även upp en bild på vad vi antar är Lykke Li herself, iklädd en ringbrynja och ett par höga stövlar.

”Säljer dem här bootsen, rumpan inkluderas ej, sätt på munskydd och kom hit”, skriver hon och kommentarerna som följer gör det klart att många människor blir som galna över hennes bidrag till kompisens loppis. Och det är såklart förståeligt, tänk att få chansen att lägga vantarna på världsstjärnans plagg.

Annons
Lykke Li visar upp några av plaggen som antas finna till försäljning på loppisen
NEW ME! NEW YOU!, skrev Lykke Li när hon gjorde klart att hennes underbara garderob ska tömmas!

Foto:Instagram/TT

Annons