Populärt: Taylor SwiftSofia Richie GraingeKonserter 2024BridgertonTv-serier

Därför pratar alla om Madonnas son David Banda

18 aug, 2022 
AvLinda Strömbäck
Madonna med sonen David Banda
Madonnas 16-åriga son har tagit efter sin mammas sinne för mode, uttryck och musik. Nu vill alla veta mer om vem David Banda är.
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Madonnas olika looks – genom tidernaBrand logo
Madonnas olika looks – genom tiderna

Madonna har inte bara blivit uppmuntrad för sin musikalitet och som världsartist – utan också för sin ikoniska stil. Nu skapar dessutom sonen David Banda rubriker pågrund av sitt unika sinne för mode.

”Madonnas 16-årige son ser sensationell ut i den här iögonfallande röda t-shirtklänningen från Adidas Gucci-kollektionen” skriver bland annat Daily mail.

Madonnas barn

Mode verkar onekligen vara ett intresse som strömmar genom Madonnas familj. Dottern Lourdes Leon är numera en frekvent bokad modell och går ofta visningar för mäktiga modehus som Versace, Marc Jacobs och Mugler. Utöver Lourdes Leon och David Banda har Madonna även barnen Rocco Ritchie, Mercy James och tvillingarna Estere och Stella Ciccone Mwale. Men nu är det dags för Madonnas näst äldsta son David att visas upp i rampljuset.

Annons

Madonnas Son David Banda

I en intervju med Jimmy Fallon på The Tonight Show berättade nyligen Madonna om sin son Davids sinne för stil. Hon berättade att han har en stor passion för mode och dessutom klär sig bättre än hon själv gör.

Han kan ta på sig vilken outfit som helst och se så swag ut. Det är riktigt irriterande. Han bär mina kläder och ser bättre ut i dem. Han kan till och med bära en klänning och se ”butch” ut, berättar Madonna.

Sonen som tidigare hyllats för sin unika stil följer också sin mammas fotspår inom musik.

– Han kommer att bli en av dina framtida gäster, säger Madonna i The tonight show.

– Han har allt man behöver för att bli en stjärna.

Källa: Page Six, Foto: Instagram

Annons