Därför lever Kanye West och Julia Fox i en öppen relation

09 feb, 2022 
AvSimon Nilsson Larsson
Julia Fox och Kanye West
Julia Fox och Kanye West är fortfarande ett par. Men de är inte exklusiva.
Nu kommer förklaringen till varför de lever i en öppen relation.
Annons
Julia Fox - 5 saker du vill veta
Julia Fox - 5 saker du vill veta

I helgen raderade Julia Fox en massa bilder på sig själv och pojkvännen Kanye West och avföljde samtidigt alla fankonton som hade med deras romans att göra.

Det fick många att tro att deras förhållande tagit slut, men på Instagram stories förklarade Uncut gems-skådespelaren sitt beslut.

– Ta det lugnt, hörni. Jag avföljde fankontona för att jag var trött på att se mig själv. Helt plötsligt var Instagram inget kul ställe att vara på längre. Jag plockade bort de jävla bilderna för att jag läste kommentarerna och alla ba ”Åh, herregud, du postar helt klart bara bilder som du ser bra ut på”, säger hon i klippet.

Annons

En annan detalj som fått folk att tro att det är slut mellan Julia Fox och Kanye West är att han synts ihop med en annan kvinna, Chaney Jones. Hon bjöds in på ett lyssningsevent av kommande skivan Donda 2, och många har reagerat på att hon är väldigt lik en viss Kim Kardashian.

Chansey Jones har kopplats ihop med Kanye West.
Chansey Jones har kopplats ihop med Kanye West.

”Finns ingen svartsjuka”

Men det är inte heller ett problem i relationen mellan Kanye West och Julia Fox, för enligt källor till Page six har de en öppen relation.

– Deras band övergår typiska normer för de är utvecklade varelser som bara önskar varandra lycka. Det finns ingen svartsjuka och inga dåliga vibes, säger en uppgiftslämnare till sajten.

Annons

Samtidigt som detta försöker Kanye West enligt uppgifter fortfarande få tillbaka sitt ex Kim Kardashian och sin familj. På slutet har försöken blivit mer och mer aggressiva. Han har bland annat gått ut på Instagram och kritiserat Kim för att hon skapat ett Tiktok-konto till deras barn North.

– Kanye har fortfarande förhoppningar om att han och Kim kommer att återförenas, och han har sagt till sina närmsta vänner att de kommer göra det. Kanye har gått ut hårt på sociala medier för att han är väldigt sårad. Han saknar sina barn och vill det bästa för hans familj. Allt som han har gjort har kommit från att han känner sig djupt sårad och bortkopplad från de som han älskar mest i världen, säger en källa till Entertainment tonight.

Julia Fox reaktion på Yes beteende

Enligt en källa till Page six tycker Julia Fox så klart att detta är jobbigt, samtidigt som hon har förståelse för Ye.

– Julia har varit i samma sits, så hon förstår att skilsmässor är stökiga och när barn är inblandade blir det nästan omöjligt. Hon vill bara att de ska lösa problemen.

Foto: TT

Annons