Populärt: Taylor SwiftSofia Richie GraingeKonserter 2024Young royalsRöda mattan

Därför låter inte Kendall Jenner pojkvännen Devin medverka i KUWTK

16 jun, 2021 
AvJessica Rådne
kendall jenner
Keeping Up With the Kardashians går i graven och nu berättar en av producenterna varför just Kendall Jenner varit särskilt förtegen med sitt kärleksliv under alla åren i rutan.
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
7 saker du vill veta om Kendall JennerBrand logo
7 saker du vill veta om Kendall Jenner

I tjugo säsonger av Keeping Up With the Kardashians har vi fått följa syskonen Kardashian/Jenners med- och motgångar i livet. Flera av dem har gift sig, skilt sig, fått barn och dejtat inför våra ögon.

Men Kendall Jenner har till skillnad från de andra syskonen valt att till stor del inte visa upp sina kärleksrelationer i KUWTK – här är varför.

Kendall Jenners regel för pojkvännerna

Kendall Jenner, 25, är näst yngst i showbusiness-familjen Kardashian/Jenner. Hennes ringa ålder till trots har hon länkats samman med en rad pojkvänner genom åren. Pojkbandsstjärnorna Harry Styles (One Direction) och Nick Jonas (The Jonas Brothers) är två forna partners, liksom basketproffset Ben Simmons.

Annons

När Kendalls kända syskon visade upp sina relationer i tv-rutan så valde hon själv att sätta upp en regel, berättar nu en av realityshowens producenter, Farnaz Farjam.

KUWTK-producenten om varför Kendall förblivit mer privat

I en intervju i podcasten The Daily Dish säger Farnaz Farjam:

– Kendall hade alltid en regel – hon kände att hon måste ha varit tillsammans med någon i minst ett år innan hon låter dem vara en del av showen, eftersom att hon inte alltid vet vad någon har för intensioner, förklarar producenten. Han fortsätter:

– Det var därför vi på sätt och vis höll hennes privatliv utanför, bara för att hon hade en regel.

Kendall Jenners ord om kärleksrelationerna

I en intervju med Vogue Australia som Kendall gjorde 2019 förklarade hon med egna ord varför hon valt att lämna sina älsklingar utanför rampljuset.

– Jag har fått se hur mina systrar hanterar saker och det är grymt att ta lärdom från dem. För mig är många saker väldigt speciella och heliga, så som mina vänskapsrelationer och kärleksrelationer, och jag tror personligen att när du tar in någonting i offentligheten så blir det så mycket stökigare.

När Kendall i fjol medverkade i en reklamfilm för Calvin Klein sa hon vidare att:

– Jag tror att du lär dig olika läxor i varje relation. Så jag tror att jag har lärt mig så många olika saker från så många olika relationer.

Kendalls nuvarande förhållande är med basketstjärnan Devin Booker.

Devin Booker och Kendall Jenner
Devin Booker och Kendall Jenner på dinner date.
devin booker
David Booker är Kendall Jenners käraste, här i högform på basketplanen.

Foto: TT

Källa: Elite Daily, US Magazine

Få det bästa av ELLEs värld - anmäl dig till våra nyhetsbrev

Vi handplockar vårt bästa innehåll åt dig med maxad inspiration och de senaste trenderna. Utöver det får du ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar och inbjudningar till olika event. Fyll bara i dina uppgifter här så sköter vi resten! ♥

Annons