Populärt: Sofia Richie GraingeKonserter 2024BridgertonTv-serierBoktipsKrönikor

Därför lägger Keeping up with the Kardashians ner

09 sep, 2020 
AvSaga Pettersson
Därför lägger Keeping up with the Kardashians ner
År 2007 hade realityserien Keeping up with the Kardashians premiär. Efter hundratals avsnitt har familjen nu beslutat sig för att lägga ner serien.
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Kvinnorna som tjänar mest i HollywoodBrand logo
Kvinnorna som tjänar mest i Hollywood

I 14 år, 20 säsonger och hundratals avsnitt har vi fått följa Kardashian-klanen i vardagens alla bestyr, med allt från bröllop till otrohetsskandaler, lyxiga resor och vilda partykvällar. Men nu meddelar familjen att Keeping up with the Kardashians lägger ner.

”Det är med tunga hjärtan som vi i familjen tagit det svåra beslutet att säga hejdå till Keeping up with the Kardashians”, skriver Kim Kardashian i ett långt inlägg på Instagram. Hon fortsätter:

”Vi är evigt tacksamma för alla er som följt oss alla dessa år – genom både bra och dåliga stunder. Glädje, tårar, alla kärleksrelationer och barn. Vi kommer alltid att värna om dessa fantastiska minnena och de oändligt många människorna som vi mött på vägen.”

Keeping up with the Kardashians hade premiär 2007 och under årens gång har familjen, och framför allt de fem systrarna Kim Kardashian, Khloé Kardashian, Kourtney Kardashian, Kylie Jenner och Kendall Jenner blivit kända världen över.

Annons

”Utan Keeping up with the Kardashians skulle jag inte vara där jag är idag. Jag är så otroligt tacksam över alla som har följt och stöttat min familj de senaste 14 åren. Den här showen har gjort oss till de vi är idag och jag kommer alltid att stå i skuld till alla som på ett eller annat sätt varit med och format våra karriärer och ändrat våra liv för alltid”, skriver Kim Kardashian vidare i inlägget.

Då sänds den sista säsongen av Keeping up with the Kardashians

Även Khloé Kardashian skriver känslosamt om beslutet att lägga ner realityserien.

”Jag är så tacksam över alla som har stöttat oss och som har funnits vid vår sida genom allt”, skriver hon i inlägget och förklarar att hon är för emotionell för att få ur sig alla hon vill säga.

”Förändring är svårt, men också nödvändigt ibland. Jag älskar er alla, tack för alla minnen!”

Den sista säsongen av realityserien kommer att sändas i början av 2021.

Foto: TT

LÄS MER:

Kim Kardashian föder ut Kylie Jenner i musikvideon Feel me

Därför tvingas Kim Kardashian byta namn på sitt nya klädmärke

Kylie Jenners ilska efter Forbes anklagelser: ”Lögner”

Annons