Populärt: Taylor SwiftSofia Richie GraingeKonserter 2024Young royalsRöda mattan

Därför lägger Bianca Ingrosso helst inte ut bilder på Phillipe Cohen

17 mar, 2022 
AvElin Jonsson
Bianca Ingrosso och Phillipe Cohen har haft en på- och av-relation i flera år, något som nu resulterat i att hon helst inte lägger ut bilder på honom, trots att de idag är ihop.
”Jag håller på och kämpar för vårt förhållande”, säger Bianca Ingrosso.
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
TV: Se Bianca Ingrosso berätta om självförtroendet: "Vissa dagar tar det jättehårt"Brand logo
TV: Se Bianca Ingrosso berätta om självförtroendet: "Vissa dagar tar det jättehårt"

I höstas köpte Bianca Ingrosso, 27, och kärleken Phillipe Cohen, 27, sitt första gemensamma boende.

”I början av veckan köpte vi vår absolut största drömlägenhet! Den är bokstavligt talat allt och mer, allt jag någonsin drömt om. Jag vill leva där för resten av mitt liv och se alla barnen växa upp där. Känslan i den här lägenheten är någonting jag aldrig känt förut. Så varmt, mysigt och kärleksfullt hem redan. Jag kommer att visa er allt senare men jag har så mycket fjärilar i magen just nu”, skrev Bianca Ingrosso i en Instagram story i oktober då hon annonserade nyheten.

Bianca om Phillipe: ”Vågar inte säga att vi är kära”

Det är ingen hemlighet att Bianca Ingrosso och Phillipe Cohen under åren haft en något stormig relation, där de gjort slut för att sedan bli ihop igen. Och sen samma visa igen, och igen.

Annons

Berg- och dalbana-relationen, uppbrotten och återföreningarna har uppmärksammats av både press och följare. Något som satt sina spår i Bianca Ingrosso som nu berättar att hon väljer att avstå från att säga och publicera vissa saker, bland annat på hennes sociala medier-kanaler.

– Jag vågar typ inte ens säga att vi är kära, eller att vi älskar varandra och heller inte lägga ut någon bild på honom. För vi har blivit nästan som dig och pappa. Att man nästan hånar vår relation, säger Bianca Ingrosso till mamma Pernilla Wahlgren, 54, i Wahlgrens värld.

– Och det var ju min mardröm, fortsätter hon.

Bianca Ingrossos kamp: Vill inte bli som mamma

Pernilla Wahlgren förklarar samtidigt att hon och Biancas pappa Emilio Ingrosso hade en liknande relation som den dottern och Phillipe Cohen har.

– Av och på, av och på!, förklarar Pernilla Wahlgren vidare.

– Varför jag är så här, att jag håller på och kämpar för vårt förhållande är ju för att jag inte ville bli som du. Familj med ett misslyckad förhållande.

– Du sa ju alltid att din mardröm var att misslyckas med familjen, säger Bianca Ingrosso.

– Jag kämpar gärna för det jag vill, och det jag har.

Bianca Ingrosso och Phillipe Cohen har varit ett par i många år. Relationen har också tagit slut ett par gånger, men paret har alltid hittat tillbaka till varandra.

Foto: TT/Instagram

Se också: 18 bilder på Bianca och Pernilla när de var lika gamlaBrand logo
Se också: 18 bilder på Bianca och Pernilla när de var lika gamla

Få det bästa av ELLEs värld - anmäl dig till våra nyhetsbrev

Vi handplockar vårt bästa innehåll åt dig med maxad inspiration och de senaste trenderna. Utöver det får du ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar och inbjudningar till olika event. Fyll bara i dina uppgifter här så sköter vi resten! ♥

Annons