Spana in Katy Perrys färgstarka gravidstil

Katy Perry satsar på färgstarka gravidplagg.

Katy Perry och Orlando Bloom kommer i sommar att få sitt första gemensamma barn. Sedan avslöjandet kom i förra veckan har sångerskan synts i färgstarka gravidplagg. Se hennes gravidstil här!
13 mars, 2020

För en vecka sedan gick artisten Katy Perry ut med att hon och fästmannen Orlando Bloom väntar sitt första gemensamma barn. Avslöjandet kom i musikvideon till Perrys nya låt, Never worn white.

I den sjunger artisten om sin rädsla för att binda sig, men också om upprymdheten kring att få dela livet med någon. Videon avslutas sedan med att Katy Perry är klädd i en vacker vit klänning samtidigt som hon står och smeker sin gravida mage.

“Vi är exalterade och glada”, kommenterade Katy Perry på Instagram kort efter att videon släppts.

Perry syntes på flera officiella tillställningar innan hon gick ut med graviditeten, men lyckades väldigt väl med att dölja sin växande bula med hjälp av strategiska klädval. Kort efter avslöjandet skrev hon också på sitt Twitter-konto att hon var lättad eftersom hon inte behövde ”suga in magen längre”, eller ”bära omkring på en stor väska”.

Katy Perry satsar på en färgstark gravidstil

Att Perry är glad över att inte längre behöva dölja graviditeten är också tydligt. Sångerskan strålar nämligen mer än någonsin och har valt att satsa på en färgstark gravidstil som framhäver gravidmagen istället för att dölja den. Stjärnan befinner sig just nu i Australien på en PR-turné och har synts i flera färgsprakande gravidplagg. Se nedan!

Katy Perry valde en klänning från Mara Hoffman när hon firade internationella kvinnodagen i Melbourne…

…i en rosa skapelse samma dag…

…och Perry var klädd i neongul Valentino-klänning när hon hyllade brandmännen i Victoria.

Foto: TT

LÄS MER: 

Katy Perry är gravid – bebislyckan med Orlando Bloom

Katy Perry om hur hon höll graviditeten hemlig

Katy Perry: Jag hoppas att det blir en flicka