Populärt: Taylor SwiftSofia Richie GraingeKonserter 2024Young royalsRöda mattan

Därför höll Molly Sandén och pojkvännen David Larson relationen hemlig

06 sep, 2021 
AvElin Jonsson
molly sandens kille david larson om hemliga relationen
Molly Sandén och pojkvännen tillika musikkollegan David Larson höll sin relation för sig själva i ett helt år innan de berättade om den för allmänheten. Nu förklarar David anledningen till det samtidigt som han berättar hur det är att vara ihop med en av Sveriges just nu största artister.
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
TV: David Larson om skådespelardebuten i serien Två systrarBrand logo
TV: David Larson om skådespelardebuten i serien Två systrar

I september förra året berättade Molly Sandén i Morgonpasset i P3 att hon gått och skaffat sig en ny partner, efter det uppmärksammade uppbrottet från Danny Saucedo. Men att Molly Sandén gått och blivit kär hade många följare och fans förstått sedan långt innan. Detta då Molly Sandén allt oftare syntes ihop med sin musikerkollega David Larson på både event och i sina sociala medier-kanaler, en relation Molly Sandén senare bekräftade i radioprogrammet. De hade då varit ett par i ungefär ett år.

Annons

David Larson om varför han och Molly höll relationen hemlig

Under premiären till tv-serien Två systrar, baserad på Hannah Widell och Amanda Schulmans romantrilogi i samma namn, kom Molly Sandén och David Larson tillsammans hand i hand på röda mattan. David Larson som medverkar i serien ställde upp på intervju under pressdagen i vilken han berättade anledningen bakom parets hemlighetsmakeri i början av relationen.

– Men vi har varit tillsammans i två år i alla fall. Vi tog det ganska lugnt, en anledning är så klart att hon är väldigt offentlig och jag var inte speciellt pigg, och inte hon heller, på att gå ut med det hur som helst. För jag visste att det eventuellt kunde bli en liten grej eftersom det är så många som tycker om henne och är intresserade av hennes privatliv. Det är skönt att få skapa ett eget liv tillsammans först innan man pratar om det för mycket, säger han till Aftonbladet.

Annons

David Larson om fördelarna med att arbeta med sin flickvän

Utöver att David Larson numera kan titulera sig som skådis i och med rollen som musikproducenten Martin i Två systrar, är han även sångare och keyboardist i bandet The Royal Concept. David Larson spelar även i flickvännen Molly Sandéns band, vilket han tycker är helt underbart.

– Jag tycker att det är kanon, det är verkligen toppen. En av svårigheterna när man turnerar och försöker ha en relation, det har jag känt tidigare i mitt liv, att det tar väldigt mycket tid att vara på turné. Det är svårt att ha en relation på distans på det sättet, och det löser man genom att vara tillsammans med artisten, det är kanon, säger han till Aftonbladet.

Molly Sandén, och David Larson på Queens of Pop festival, Uppsala, 2018.
Redan i slutet av 2019 ryktades det om relationen, och förra hösten bekräftade Molly relationen i radio. Här ser vi paret under Allsång på Skansen i juni i år.
TV: Molly Sandén om att möta publiken igen: "Helt overkligt"Brand logo
TV: Molly Sandén om att möta publiken igen: "Helt overkligt"
Annons

Foto: TT

Få det bästa av ELLEs värld - anmäl dig till våra nyhetsbrev

Vi handplockar vårt bästa innehåll åt dig med maxad inspiration och de senaste trenderna. Utöver det får du ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar och inbjudningar till olika event. Fyll bara i dina uppgifter här så sköter vi resten! ♥

Annons