Populärt: Taylor SwiftSofia Richie GraingeKonserter 2024Young royalsRöda mattan

Därför har doktorn uppmanat Bianca Ingrosso att inte göra mer fillers

27 maj, 2022 
AvSaga Pettersson
Därför får Bianca Ingrosso inte göra mer fillers för sin läkare
Bianca Ingrosso har varit öppen med att hon gjort skönhetsingrepp i sitt ansikte. Nu har en doktor uppmanat henne att sluta med ett av dem.
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Bianca Ingrosso får egen talkshow: "Det ska vara pampigt"Brand logo
Bianca Ingrosso får egen talkshow: "Det ska vara pampigt"

Bianca Ingrosso har tidigare varit öppen med att hon gjort en del skönhetsingrepp i ansiktet. Bland annat att hon har haft fillers i läpparna och under ögonen. Men i en vlogg på Youtube berättar hon nu att hon inte längre har fillers under ögonen. Det, på grund av att en doktor uppmanat henne att sluta.

Doktorns uppmaning om ingreppet

”Du får absolut inte lägga mer fillers under ögonen” löd uppmaningen från doktorn, berättar Bianca Ingrosso, skriver Expressen. Anledningen till det är att materialet då riskerar att rinna ner till kinderna, enligt Bianca Ingrosso.

I samma veva berättar hon att hon fyller på med botox i pannan, två gånger om året, och förklarar anledningen till varför.

Annons

– Detta gör jag bara för att jag står framför kameran så mycket i tv, för jag har börjat störa mig på hur det ser så rynkigt ut, säger Bianca Ingrosso.

Hon har även botox på båda sidorna av sin näsa.

– För att jämna ut mitt ansikte lägger jag lite fillers här, berättar Bianca Ingrosso.

Pernilla Wahlgren och Bianca Ingrosso om ingreppen

I ett avsnitt av Wahlgrens värld från i höstas diskuterade Bianca Ingrosso sina ingrepp med sin mamma Pernilla Wahlgren, något som slutade i en ganska intensiv diskussion på grund av delade åsikter mellan mamma och dotter.

Pernilla Wahlgren ifrågasatte då varför Bianca valt att lägga botox i pannan.

– För att när jag gör Talang så får jag en sån här ådra, en spänningsådra som gör att jag ser så fruktansvärt arg ut i tv, förklarade Bianca då, varpå Pernilla Wahlgren svarade:

– Och jag som tycker att man ser arg ut av botox. Men jag fattar inte varför man ska göra botox när man är ung, det fattar jag inte.

Bianca sa då att ”50+-generationen” ofta ifrågasätter hur unga väljer att göra med sitt utseende, samtidigt som hon upplever att de själva ofta också gör precis samma sak.

Foto: TT

Få det bästa av ELLEs värld - anmäl dig till våra nyhetsbrev

Vi handplockar vårt bästa innehåll åt dig med maxad inspiration och de senaste trenderna. Utöver det får du ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar och inbjudningar till olika event. Fyll bara i dina uppgifter här så sköter vi resten! ♥

Annons