Populärt: Taylor SwiftSofia Richie GraingeKonserter 2024Young royalsRöda mattanMet-galan

Därför fortsätter inte Nicole Falciani som programledare för nya Paradise

23 jun, 2022 
AvSaga Pettersson
Därför fortsätter inte Nicole Falciani som programledare för nya Paradise
Paradise hotel blir Paradise. Dokusåpan kommer tillbaka i en ny tappning, med nytt namn, koncept och programledare. Nu berättar den tidigare programledaren Nicole Falciani varför hon inte längre kommer att axla uppdraget.
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Paradise hotel stoppas heltBrand logo
Paradise hotel stoppas helt

Efter ett uppehåll och avbrutna och slopade säsonger är Paradise hotel tillbaka – men den här gången i en ny tappning. Paradise hotel görs om till Paradise, och förutom ett nytt namn så har det skett en hel del förändringar i programkonceptet sedan vi senast kunde ta del av dokusåpan på tv.

Paradise hotel blir Paradise

Nent, som står bakom produktionen, beskriver konceptet för kommande Paradise som ”en helt ny form med fokus på samtida värderingar”.

Paradise ska spegla tiden vi lever i nu både vad gäller deltagare, twister, teman och så vidare. Vårt mål är att ha en så bred sammansättning av deltagare som möjligt för att öka igenkänningen hos våra tittare. Vi vill ständigt utveckla våra format och gör nu betydande förändringar i Paradise för att säkerställa att formatet fortfarande är relevant och roligt att följa, sa Kenneth Kristensen på Nent, i ett pressmeddelande.

tone sekelius leder paradise
Tone Sekelius kommer att leda det nya Paradise.

Så, i det nya programmet innebär följande: Alla deltagare ska vara över 20 år, par behöver inte längre bildas avgörande på kön, det är inte längre krav på att vara singel för att söka till programmet, det kommer att finnas enkelsängar i rummen och det kommer att vara nya temaveckor som tar upp andra ämnen och dilemman än tidigare.

Annons

Och ny programledare för Paradise är Tone Sekelius.

Därför leder inte Nicole Falciani nya Paradise

I den senaste säsongen såg vi Nicole Falciani i programledarrollen. Hon axlade uppdraget i två säsonger av Paradise hotel, men tittarna fick endast ta del av en halv säsong av det inspelade materialet.

Ena säsongen avbröts på grund av sexuella övergrepp, och den andra säsongen slopade kanalen helt att sända, trots att den var inspelad och klar.

Nu berättar Nicole Falciani hur det kommer sig att hon inte tar sig an uppdraget att programleda dokusåpan något mer.

”Jag var bara kontrakterad till att göra två säsonger av Paradise hotel. Jag och kanalen hade en diskussion kring nya programmet och att eventuellt ha mig som programledare där. Men i och med att Paradise är ett nytt program så ville kanalen ha en ny programledare för det, och samtidigt kände jag att det nya programmet kanske inte riktigt var något för mig samtidigt som inspelningsperioden inte passade mig”, förklarar Nicole Falciani på Instagram.

Nicole Falciani: därför leder jag inte paradise hotel något mer

Foto: TT, Instagram

Få det bästa av ELLEs värld - anmäl dig till våra nyhetsbrev

Vi handplockar vårt bästa innehåll åt dig med maxad inspiration och de senaste trenderna. Utöver det får du ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar och inbjudningar till olika event. Fyll bara i dina uppgifter här så sköter vi resten! ♥

Annons