Populärt: Taylor SwiftSofia Richie GraingeKonserter 2024Young royals

Därför flyttar Naya Riveras ex Ryan Dorsey ihop med hennes syster

30 sep, 2020 
AvElin Jonsson
Systern och ex-maken till Naya Riveras flyttar ihop strax efter hennes död.
Efter Naya Riveras tragiska bortgång nu i juli har hennes ex-man Ryan Dorsey och hennes lillasyster modellen Nickayla Rivera valt att flytta ihop – för att ta hand om Naya och Ryans gemensamma son Josey.
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
VÅRMODE 2021 FRÅN NEW YORK FASHION WEEKBrand logo
VÅRMODE 2021 FRÅN NEW YORK FASHION WEEK

Det var i juli som Glee-skådespelaren Naya Rivera tragiskt gick bort i en drunkningsolycka när hon badat med femåriga sonen Josey från en båt på sjön Lake Piru i Kalifornien. Sonen överlevde. När polisen kom till platsen berättade pojken att mamma hade badat, men aldrig kommit upp igen. Efter ett intensivt sökarbete hittade polisen Naya Riveras livlösa kropp.

Nu flyttar ex-maken in med systern Nickayla Rivera

Naya Rivera var tidigare gift med Ryan Dorsey, 37, och tillsammans fick de lille sonen Josey – som nu får växa upp utan sin mamma. Nu har ex-maken Ryan Dorsey valt att flytta ihop med Nayas syster, modellen Nickayla Rivera, 25, för att de tillsammans ska uppfostra sonen, rapporterar Daily Mail.

Systern Nickayla Rivera och ex-maken Ryan ska nu ha flyttat ihop i ett hus med tre sovrum och en källa till tidningen förklarar att de ser ut att trivas i varandras sällskap.

– De hjälper varandra att må bättre under denna tuffa tid och det verkar bevisligen fungera, säger källan som ska att sett ekipaget när de besökte en mataffär.

Annons

Ryan Dorsey och systern trivs i varandras sällskap

Modellen Nickayla Rivera som är slående lik sin syster har nu umgåtts tätt och ofta ihop med Ryan Dorsey. Enligt tidningen ska de ha umgåtts sedan Naya Riveras dödsfall, och nu har flera källor noterat hur de håller hand, och klappar varandra över ryggen när de är ute på tur.

– Nickayla och Ryan pratar konstant, säger källan som också slår fast att de verkar trivs i varandras sällskap under denna mörka tid.

Ex-maken om Naya Riveras dödsfall

”Jag vet inte vad jag ska säga. Men jag är tacksam för vår tid ihop, och resan som förde oss samman och gav oss den raraste och snällaste smarta lille kille vi någonsin kunnat önska oss”, skriver Ryan Dorsey på Instagram.

Han förklarar att Naya Rivera lämnat efter sig ett tomrum i hjärtat.

”Jag vet inte om jag någonsin kommer att förstå det. Du var precis här… Vi var på baksidan och badade med Josey dagen innan. Livet är orättvist”, skriver han.

Därför flyttar Naya Riveras ex ihop med systern.
Ex-maken och systern har funnit varandra under denna tuffa tid.
Därför flyttar Naya Riveras ex ihop med systern.
Nu bor Ryan och den yngre systern ihop tillsammans med sonen.
Naya Rivera och Ryan Dorsey var gifta mellan 2014-2018.
Naya Rivera och Ryan Dorsey var gifta mellan 2014-2018.

Foto: TT

LÄS MER:

Naya Riveras ex-man bryter tystnaden: ”Kan inte förstå”

Naya Riveras bästa uppträdanden i Glee – se dem här

Black Panther-skådespelaren död – blev 43 år

Få det bästa av ELLEs värld - anmäl dig till våra nyhetsbrev

Vi handplockar vårt bästa innehåll åt dig med maxad inspiration och de senaste trenderna. Utöver det får du ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar och inbjudningar till olika event. Fyll bara i dina uppgifter här så sköter vi resten! ♥

Annons