Populärt: Taylor SwiftSofia Richie GraingeKonserter 2024Young royalsRöda mattan

Därför dolde Hanna Schönberg och Eric Saade sin relation

22 jun, 2021 
AvSaga Pettersson
HANNA SCHÖNBERG och Eric Saade
Influencern Hanna Schönberg och artisten Eric Saade blev ett par förra året. Nu berättar de anledningen till att de först valde att hålla relationen för sig själva.
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Första kärleksbilderna på Eric Saade och Hanna SchönbergBrand logo
Första kärleksbilderna på Eric Saade och Hanna Schönberg

Det blev en stor nyhet när Eric Saade och Nicole Falciani bröt upp, bara veckor innan de först planerat att gifta sig i maj 2020.

”Mitt hjärta har aldrig gjort så ont i hela mitt liv. Det är sönder. Splittrat i tusentals bitar. Att ta djupa andetag smärtar. En sån basal sak som att andas, blir helt plötsligt svårt”, skrev en sårad Nicole i ett inlägg på sin blogg efter uppbrottet.

Nicole Falciani och Eric Saades uppbrott

I en frågestund på sin Instagram förklarade Nicole att det var Eric som valde att lämna relationen, från ingenstans.

”Det som hände var kort och gott att han gjorde slut från ingenstans, då han sa att han inte gillade min personlighet. Vilket han kom fram till precis när vi skulle gifta oss, efter att han valt att fria och efter att vi varit ihop i fem år”.

Annons

Idag är det över ett år sedan som Nicole och Eric gick skilda vägar. De båda har hittat kärleken på nytt, Nicole i Adem Berisha, och Eric i Hanna Schönberg.

Så träffades Hanna Schönberg och Eric Saade

I en frågestund på Hanna Schönbergs Instagram svarar nu hon och Eric på frågor om deras relation, och Eric berättar om deras första möte.

”Vi träffades första gången sommaren 2020 på ett poolparty hos en av våra gemensamma vänner. Hanna var så avslappnad, hon bara var sig själv. Inget smink, hon gjorde sig inte till och så vidare… jag visste den dagen, att jag skulle falla för henne om vi träffades igen”, berättar Eric Saade.

Och efter att de legat lågt med sin kärlek hemma i Sverige, på grund av att de ville undvika att det skulle pratas om det, så var deras första resa ihop extra speciell.

”Vår första resa tillsammans till Ibiza förra sommaren kommer alltid att vara väldigt speciell. Eric frågade mig spontant om jag ville följa med honom till Ibiza. Vi hade gömt oss hemma i Sverige eftersom vi inte ville att det skulle skvallras så mycket om oss då.. men vi var faktiskt såååå kära”, berättar Hanna.

Foto: Instagram

Få det bästa av ELLEs värld - anmäl dig till våra nyhetsbrev

Vi handplockar vårt bästa innehåll åt dig med maxad inspiration och de senaste trenderna. Utöver det får du ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar och inbjudningar till olika event. Fyll bara i dina uppgifter här så sköter vi resten! ♥

Annons