Avslöjandet: Därför blir det ingen ny SATC-film

Därför blir det inte en ny SATC-film.

Det har länge ryktats om att det ska komma ännu en SATC-film. Inspelningarna var redan igång, men nu blir det ingenting. Anledningen? Orealistiska krav från en viss person.
02 oktober, 2017

Förlåt alla Sex and the City-fans. Sarah Jessica Parker, 52, kanske mer känd som Carrie Bradshaw för många, avslöjade nyligen att det inte kommer att bli en tredje film.

Det har ryktats om en uppföljare ett tag nu, eller ja, nästan sedan Sex and the City 2 kom ut. Och tanken var att det skulle bli ännu en rulle där vi skulle få följa Carrie, Miranda, Samantha och Charlotte igen, inspelningarna var redan igång. Men så blir det inte nu.

– Det är över, vi kommer inte att göra den, säger Sarah Jessica Parker, och fortsätter:

– Jag är besviken. Vi hade ett sånt fint, roligt, hjärtskärande men också lyckligt, och väldigt relaterat manus och berättelse. Det är inte bara en besvikelse att vi inte fick berätta den eller uppleva den, utan mer för att publiken verkligen har längtat efter en till film.

För höga krav gör att det inte blir någon film

Vad som orsakat att filmen inte blir av, eller snarare vem, påstås vara Kim Cattrall, 61, som spelar Samantha. Hon ska ha ställt orealistiska krav på produktionen, och krävt att Warner Bros ska hjälpa henne att producera andra filmer och projekt som hon vill göra. Men de sa bestämt nej – och då sa Kim bestämt nej till att medverka i Sex and the City-filmen.

– Hon hade mage att säga till Warner Bros att de var tvungna att göra fler filmer med henne om hon skulle va med. Skrattretande, vem tror hon att hon är – George Clooney?, säger en källa till sajten Radar Online.

Foto IBL

Läs mer:

5 lögner om sex som vi lärt oss via Sex and the City

Se bortklippta scenen från Sex and the City som hade förändrat ALLT

15 värdefulla saker vi har lärt oss av Sex and the City