Därför är Jimmy Kimmel och Sarah Silverman ex-goals

Det var vågat av Jimmy Kimmel att bjuda in sitt ex, Sarah Silverman, till sitt program – men vi är glada att han gjorde det. Se klippet där hon ger sitt ex känga efter känga!
07 september, 2018

Skådespelerskan och komikern Sarah Silverman är aktuell med sin nya talkshow I love you America och med anledning av det blev hon inbjuden till en annan talkshow – nämligen exet Jimmy Kimmels.

Silverman och Kimmel var ett par i sju år (2002 – 2009) och ett par år senare gifte sig Jimmy Kimmel med sin nuvarande fru Molly McNearney. Sarah Silverman blev på sin sida tillsammans med skådespelaren Michael Sheen 2014, men avslutade relationen 2017.

Jimmy Kimmel och Sarah Silverman 2007 när de fortfarande var ett par.

Jimmy Kimmel och Sarah Silverman 2007 när de fortfarande var ett par. Foto: IBL

Givetvis passade Silverman på att ge exet en känga (eller flera) på bästa sändningstid och inför miljonpublik. Och det är inte första gången som hon har fått, och tagit, chansen.

För några år sedan tog hon med sig en låda med Jimmys gamla kvarglömda saker till talkshowen, där hon bland annat visar upp ett par väldigt stora byxor – en pik som den tidigare överviktige Jimmy Kimmel mottog med ett leende.

Sarah Silverman ger sin ex-pojkvän Jimmy Kimmel en känga.

Den här gången började det hela med att Jimmy Kimmel frågade hur det går med Sarah Silvermans dejtingliv, varpå hon svarar:

– Mitt dejtingliv? Jag väntar fortfarande på att min grej med dig ska ta slut någon gång!

Hon spär på den minst sagt besvärande stämningen med en beskrivning av hans blonda, vackra, roliga fru och säger sedan något som många ex-partners säkert kan relatera till.

– Det är bara så orättvist! Hon får nya – vakna – Jimmy… Jag hade ”man show-Jimmy”.

Publiken jublar och även Jimmy Kimmel skrattar, men han är ihärdig och fortsätter också att fråga om Silvermans dejtingliv, och vad som hände när det tog slut med Michael Sheen.

– Vi gjorde slut i julas. Han flyttade tillbaka till Storbritannien där han har sitt liv, och jag har ju verkligen inte mitt liv där. Men om vi råkar befinna oss i samma stad någon gång och vi båda är singlar så kommer vi ju att ligga med varandra.

Som man frågar får man svar, Jimmy Kimmel. Men tro inte att hon var klar där.

– Jag kan inte ens föreställa mig dig som en sexuell varelse längre. Tro mig, jag har försökt. Det går inte.

Och där bryter Jimmy Kimmel till reklam. Sarah Silverman kunde inte ha hanterat ex-mötet bättre. Ta lärdom, gott folk!

Se klippet här:

Läs mer:

Jimmy Kimmel hånar Trump i sitt öppningstal på Oscars

Här prankar Britney Spears Jimmy Kimmel mitt i natten – och vi kan inte sluta skratta!

Jimmy Kimmel hånade Trump i sitt öppningstal på Oscars

SENASTE VIDEOKLIPPEN FRÅN ELLE: