Populärt: Taylor SwiftSofia Richie GraingeKonserter 2024Love is blindYoung royalsOscarsgalan

Danny Saucedos ord om relationen med flickvännen Anna

28 jan, 2020 
AvELLE -redaktionen
Danny Saucedo
Danny Saucedo och nya flickvännen Anna Eriksson reste till Costa Rica tillsammans med Dannys mamma. Men resan var inte helt lyckad, berättar Danny i TV4:s Nyhetsmorgon.
Annons

Det var i mars förra året som Molly Sandén, 27, avslöjade att hon och Danny Saucedo, 33, gått skilda vägar efter sex år tillsammans, varav tre år som förlovade.

Efter uppbrottsavslöjandet har både Molly och Danny hittat nya kärlekar i sitt liv. Molly har ännu inte avslöjat vem den lyckliga är – men Danny har gått ut med att hans nya flickvän är modellen Anna Eriksson, 24. I en tidigare intervju med Aftonbladet berättade Danny hur han och flickvännen träffades:

– Vi har gemensamma vänner och det var väl så vi träffades. Jag träffade henne i år. Hon är väldigt intelligent, och superfin, sa Danny till tidningen i december.

Danny Saucedos ärliga ord om kärleksresan

När Danny Saucedo med anledning av sin nypremiär för showen The Run (a) Way show gästade Anders Pihlblad, 51, under söndagens Nyhetsmorgon kom samtalet in på Danny nya kärlek Anna Eriksson.

Danny Saucedo, flickvännen Anna och Dannys mamma började nämligen det nya året med en semester i Costa Rica. När Anders Pihlblad frågar hur resan var – och om det var en bra kombo att resa med mamma och flickvän svarar Danny ärligt:

Annons

– Nej, det var det absolut inte, säger Danny innan han brister ut i ett skratt och fortsätter:

– Gör det inte, åk aldrig med svärmor, eller mor, och flickvän – gör inte det.

”Bra tips från mig”

Danny Saucedos ärliga svar får Anders Pihlblad att se något chockad ut och frågar varför inte det är en bra idé.

– Nej men, bra tips från mig. Eller testa, modigt, svarar Danny.

Med ett skratt inflikar Anders Pihlblad att det ju kan gå bra – i vissa fall.

Danny Saucedos svar hintar om att det inte var relationen med Anna som var problemet under resan – utan det faktum att det var längesedan han bodde tillsammans med sin mamma.

– Nej men det var ju trevligt absolut, men det… Det var längesedan jag bodde med mamma, förklarar Danny varav Anders Pihlblad stämmer in:

– Jo, men det är ju så. Har man en gång flyttat hemifrån så kan det ju vara jobbigt kanske.

Text:

Ida Gustafsson

Foto:

TT/Karin Törnblom, Instagram

Läs mer:

Anmäl dig till ELLE's nyhetsbrev

Få det bästa och senaste från ELLEs värld direkt i din inbox – anmäl dig något av – eller alla – våra nyhetsbrev! Bocka i ditt val och ange din mejladress så får du nästa utskick i din inbox. Utöver veckans utvalda artiklar får du dessutom ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar, inbjudningar till VIP-shoppingkvällar och olika event. Välkommen!

Annons