Danny Saucedo sänder liveshow från tomt Globen

04 apr, 2020 
Av
danny saucedo
I dag lördag skulle Danny Saucedo ha uppträtt för ett fullsatt Globen i Stockholm. På grund av corona har föreställningen flyttats fram, men Danny misströstar inte. Klockan 17 sänder han istället en avskalad livesändning inför tomma läktare.
Annons

Det är popshowen The Run(A)way Show som Danny Saucedo, 34, ikväll skulle ha intagit Globens stora scen med. Han har sedan årsskiftet och fram till coronapandemins utbrott åkt landet runt med föreställningen som fått strålande recensioner. Så sent som för två veckor sedan släpptes 3 000 extrabiljetter till spelningen i Globen där maxkapaciteten är 16 000 personer i publiken. Dannys utsålda show har flyttats fram, och arenan står ikväll tom – så när som på stjärnan själv.

Spelar inför tomma läktare

För Danny Saucedo meddelar nu att han kommer att ta tillfället i akt att uppträda i Globen ändå. På Facebook förklarar han:

”På lördag skulle jag ha upplevt min barndomsdröm – att spela i ett fullsatt Globen. Showen har jag fått flytta fram, men jag kommer ändå vara där – i Globen på lördag. Lite mer avskalat, utan mina dansare och utan er. Fysiskt iallafall, för jag hoppas att ni kommer vara med mig – spirituellt, på Facebook och på Instagram. ”

Annons

”Lokalen finns kvar, jag har hyrt den, den är tom. Så jag tänker att jag spelar ändå. Jag går in där, kör några låtar live och streamar det”, säger han i en videopost på Instagram. ”Blir mysigt, enkelt och kul.”

https://www.instagram.com/p/B-gp7PTlSul/

Turnén framflyttad till juni

Danny Saucedo slog igenom i talangtävlingen Idol på TV4 år 2006. Han har varit en av tre medlemmar i pojkbandet E.M.D., tävlat i Melodifestivalen tre gånger, programlett Melodifestivalen och släppt musik på både svenska och engelska. År 2016 medverkade han i Så mycket bättre och sedan dess har han haft stora framgångar med krogshowen NU!, vilken The Run(A)way Show är en uppföljare till.

Nytt datum för Globenspelningen är 4 juni. Resterande datum på Danny Sucedos turné har också flyttats fram.

Foto: TT

LÄS MER:

Annons
Innehåller annonslänkar