Då kommer Game of Thrones-dokumentären The Last Watch – se trailern

14 maj, 2019 
AvAnaïs González Cruz
Hur går det till när man spelar in världens mest populära tv-serie? Snart kommer dokumentären The Last Watch, en inblick i skapandet av Game of Thrones.
Annons

Snart är det över. Tack och lov skulle vissa säga, medan andra inte alls håller med. Tillhör du den senare skaran är du förmodligen lite deppig över faktumet att det bara återstår ett avsnitt av Game of Thrones.

Men än är det inte riktigt slut. I går släpptes nämligen trailern till The Last Watch, en två timmar lång dokumentär om det omfattande arbetet med seriens åttonde säsong.

Här får vi följa med regissörer och manusförfattare bakom kamerorna för att se hur det egentligen går till när man spelar in världens mest populära tv-serie. Vi får också träffa seriens skådespelare under känslomässiga scener när de säger farväl till sina karaktärer.

– Jag kunde verkligen inte ha jobbat hårdare. Jag har verklige gett den här serien allt jag kan, hörs en av producenterna säga i den nya trailern.

The Last Watch har premiär på HBO den 26 maj.

Se trailern till The Last Watch:

Videon kunde inte hittas

Läs mer:

Foto: HBO

Anmäl dig till ELLE's nyhetsbrev

Få det bästa och senaste från ELLEs värld direkt i din inbox – anmäl dig något av – eller alla – våra nyhetsbrev! Bocka i ditt val och ange din mejladress så får du nästa utskick i din inbox. Utöver veckans utvalda artiklar får du dessutom ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar, inbjudningar till VIP-shoppingkvällar och olika event. Välkommen!

Annons