Populärt: Sofia Richie GraingeKonserter 2024BridgertonTv-serierBoktipsKrönikor

Då har Vår tid är nu (säsong 2) premiär på tv!

10 aug, 2018 
AvLisa Arnell
Vår tid är nu säsong 2 premiär
Vår tid är nu blev en stor succé när den sändes på SVT förra året. Och snart har säsong 2 premiär – här är datumet att lägga in i kalendern.
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons

Imorgon (lördag) smygvisas första avsnittet av säsong 2 av Vår tid är nu på musikfestivalen Way Out West. Vi som inte är på plats får dock vänta lite på den nya säsongen. Dock är datumet nu satt: den 1 oktober sänds första avsnittet av den andra säsongen, på SVT och SVT play.

Den första säsongen började vid krigets slut 1945 med glädjeyra och en stulen kyss, medan den andra säsongen kommer att ta vid tio år senare, år 1955 och pågå fram till år 1962. Säsong 2 kommer att bestå av totalt tio avsnitt.

Få det bästa av ELLEs värld - anmäl dig till våra nyhetsbrev

Vi handplockar vårt bästa innehåll åt dig med maxad inspiration och de senaste trenderna. Utöver det får du ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar och inbjudningar till olika event. Fyll bara i dina uppgifter här så sköter vi resten! ♥

Enligt Ulf Kvensler, som är en av personerna bakom Vår tid är nu, är Peter (en av Ninas bröder) den första vi får se i säsong 2. Peters flickvän Ester, som vi fick möta i slutet av säsong 1, är en av de ”nya” rollerna som kommer att vara mest framträdande. Tillsammans med rollfiguren Angelo, en italienare som börjar jobba i disken på restaurangen, är hon viktig under säsong 2, säger Kvensler i en intervju med Expressen.

En tredje säsong

Även en tredje säsong av Vår tid är nu är planerar och inspelningarna av den startade i våras. Den kommer att handla om åren 1968 till 1971 och kommer att sändas under 2019.

Läs också:

Nya säsongen av ”Vår tid är nu” får smygpremiär på Way out west

Fler detaljer avslöjade! Så blir nya säsongen av ”Vår tid är nu”

Annons