Populärt: Sofia Richie GraingeKonserter 2024BridgertonTv-serierBoktipsKrönikor

Då har The Crown säsong 3 premiär – se den nya teasern!

13 aug, 2019 
AvAnaïs González Cruz
Nu vet vi äntligen när den tredje säsongen av The Crown har premiär på Netflix!
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons

Det storslagna kostymdramat The Crown visades för första gången 2016 och har sedan dess hyllats av såväl fans som kritiker. Tv-serien, som är Netflix dyraste satsning någonsin, kretsar kring drottning Elizabeth II och hennes dramatiska liv på det brittiska kungarikets tron.

Rollen som Elizabeth har i de två första säsongerna spelats av skådespelerskan Claire Foy, men inför den tredje säsongen har hon – och många andra i serien – bytts ut helt. Detta då säsong 3 utspelas under en senare tidsperiod, vilket har krävt äldre skådespelare för att göra berättelsen mer trovärdig.

I stället tar Olivia Coleman över som Storbritanniens drottning, en skådespelerska med en rad uppmärksammade produktioner på sin meritlista. I år belönades hon även med en Oscar i kategorin bästa kvinnliga huvudroll för sin insats i filmen The Favourite.

Det har gått nästan två år sedan den andra säsongen sändes på Netflix, men nu har streamingtjänsten äntligen släppt ett premiärdatum för säsong 3. Den 17 november 2019 får vi återvända till Buckingham Palace, under tidsperioden 1964-1977. I säsongen syns också Helena Bonham Carter (prinsessan Margaret) och Tobias Menzies (prins Phillip).

Än så länge har ingen officiell trailer för säsong 3 släppts, förutom en kort teaser där Netflix bjuder på en liten glimt av Olivia Coleman som drottning Elizabeth II.

Se den här nedan!

The Crown säsong 3 – här är nya teasern:

Läs mer:

Hon kommer att spela prinsessan Diana i The Crown

Här är de nya skådespelarna i The Crown – se bilderna! 

Allt vi vet om tredje säsongen av The Crown

Få det bästa av ELLEs värld - anmäl dig till våra nyhetsbrev

Vi handplockar vårt bästa innehåll åt dig med maxad inspiration och de senaste trenderna. Utöver det får du ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar och inbjudningar till olika event. Fyll bara i dina uppgifter här så sköter vi resten! ♥

Annons