Då har Big Little Lies säsong 2 premiär på HBO

Då har Big Little Lies säsong 2 premiär på HBO

Nu får det gärna regna hela juni – då har nämligen både Big Little Lies och The Handmaids Tale premiär med nya säsonger på HBO. För er som inte har sett första säsongen av Big Little Lies: SPOILER ALERT!
13 februari, 2019

Nästan två år har gått, men nu har vi äntligen fått beskedet om när Big Little Lies andra säsong har premiär på HBO – och det är i juni det smäller. Något närmare datum har ännu inte släppts, men vi är glada för det hopp som ändå ingjuts i och med beskedet.

Meryl Streep gör entré

Den andra säsongen består av sju avsnitt och tar vid där den första säsongsfinalen slutade: med Perry’s död. Förutom våra fem favoritmammor kommer vi även att få se Meryl Streep i rollen som Perry’s mamma, Mary Louise Wright, i säsong två. Huruvida hon känner till sin sons historik kring övergrepp, våldtäkt och misshandel är dock oklart.

Om man får tro bilderna som HBO redan har släppt från säsong 2 verkar inte Bonnie ha blivit anklagad för mordet på Perry, eller åtminstone inte dömd.

Dessvärre har vi inte fått någon trailer än, men vi HAR fått en liten, liten glimt av vad som komma skall i det här klippet som har samlat flera nyheter från HBO:

Men det är inte bara Big Little Lies som har premiär i juni på HBO, det har även The Handmaid’s Tale säsong tre. Det innebär med andra ord att vi har en supermånad att se fram emot i början av sommaren.

Foto: HBO

Läs mer:

Trailer och premiärdatum för The Handmaid’s Tale säsong 3

Se trailern till Störst av allt – och då släpps den på Netflix

Alla nya filmer och serier på Netflix och HBO i februari 2019