Cryptid-aktuella Astrid Morberg om relationen med familjen

Astrid Morberg om relationen med sin kända familj.

Astrid Morberg är minstingen i kändisfamiljen Morberg – nu gör hon succé i tv-rutan i serien Cryptid. Och nu delar hon med sig av sina tankar om självmedvetenhet samtidigt som hon skvallrar om familjen.
12 november, 2020
Kändisar du inte visste var släkt med varandra
Slå på ljud

Kändisdottern Astrid Morberg har i stort sett vuxit upp på en teaterscen, tidigare var hon med i teatersällskapet Tullgarnssällskapet och teaterdebuten gjorde hon redan som fyraåring. Nu är hon högaktuell i sin första huvudroll i en stor tv-produktion – ungdomsthrillern Cryptid. Serien rullar just nu på Viaplay och artisten Oscar Zia har även han en stor roll!

Förutom att vara skådespelare är Astrid Morberg, 23, dotter till tv-vana kocken tillika skådespelaren Per Morberg och psykoterapeuten Inese Bergs Morberg.

Orden om kändisfamiljen Morberg

Per Morberg och Inese Bergs Morberg har totalt fem döttrar, och Astrid den yngsta i syskonskaran. En av Astrids systrar är skådepelaren Alida Morberg (nu aktuell i SVT:s Amningsrummet) som är tillsammans med ett annat kändisbarn – Bill Skarsgård.

– Jag var faktiskt hemma hos dem igår och firade Oona, som fyllde år. Deras dotter. Det var jättetrevligt, berättar hon i Expressen.

Astrid Morberg är väldigt hård mot sig själv

Astrid Morberg som helt klart går i pappa Pers fotsteg gällande skådis-karriären har alltid varit självkritisk och hård mot sig själv. Och när hon i början av inspelning av Cryptid kikade igenom sina tagningar – satte hon självkänslan i halsen.

– Det var en dålig idé. Såg bara saker som fick mig att tänka: ”usch, där såg jag ut som en man, där hängde mitt hår så där, nu har jag precis slutat med mina p-piller och fått en massa finnar, hjälp”. Jag tänkte att det där ska jag inte göra om, man blir för medveten och börjar tänka, säger hon till Expressen och fortsätter fundera över sin självmedvetenhet och slår fast att hon googlat sig själv.

– Det har jag gjort, men det kommer ju bara upp grejer om pappa. Och Alida och Bill.

Minstingen i familjen Morberg har även spelat i SVT-serie

Om du känner att du sett Astrid Morberg i andra tv-sammanhang förutom i pappa Pers matprogram Vad blir det för mat, och den nya serien Cryptid så kan du ha sett henne i SVT:s De utvalda – som hade premiär i början av året.

Foto: TT/Instagram

LÄS MER:

Alida Morbergs första ord om dottern Oona – två år efter födseln

Okända systern i familjen Skarsgård – Eija hyllas för fina bilden med sin bror

Här är trailern till Josephine Bornebuschs nya film Orca