Courteney Cox video med dottern Coco Arquette älskas av följarna

COURTENEY COX VIDEO MED DOTTERN COCO ARQUETTE ÄLSKAS AV FÖLJARNA

Courteney Cox dotter Coco Arquette har hunnit blir 17 år. I en ny video får vi en närmare till på relationen mellan mor och dotter – och videon älskas av följarna!
16 juli, 2021
2:05

Efter reklamen: Skådisarna från vänner - då och nu

(2:05)

Vänner-skådisen Courteney Cox blev mamma till dottern Coco Arquette 2004, tillsammans med dåvarande maken David Arquette. De kända föräldrarna träffades vid inspelningen av den första Scream-filmen 1996, och gifte sig tre år senare. Men när Coco var nio beslutade de sig för skilsmässa.

I juni blev Coco 17 år, och på Instagram hyllades hon av både sin mamma, och också sin gudmor, Courteneys Vänner-kollega Jennifer Aniston.

Dolde graviditeten under inspelningarna av Vänner

När Courteney Cox väntade Coco var hon i full färd med att spela den tionde och sista säsongen av Vänner. Då Courteneys Vänner-karaktär Monica hade fertilitetsproblem gick det inte att skriva in i handlingen att hon skulle vänta barn, som man tidigare hade gjort när skådisen Lisa Kudrow väntade barn. Så därför fick Courteney försöka bäst hon kunde att dölja den växande magen med bylsiga kläder, rekvisita och anpassade kameravinklar.

Vem hade Coco helst dejtat i Vänner?

Så, Courteney Cox karaktär Monica gifter sig med Chandler i tv-serien Vänner. Men vem hade hennes dotter Coco helst gått på dejt med i serien? I en video på Instagram, där mor och dotter spelar Vem känner vem bäst, svarar de bland annat på frågan om vem de tror att den andra helst vill dejta av killarna i Vänner.

”Skulle du helst gå på dejt med en ung Joey eller en ung Chandler?”, lyder frågan, och Courteney Cox är inte sen med att gissa på att hennes dotter hade valt att gå på dejt med Joey Tribbiani, och hon har inte fel.

– Korrekt, säger Coco och nickar.

Vem av dem som Courteney hade valt i det verkliga livet, om hon då inte var tvungen att gifta sig med Chandler, vet vi inte. För något svar från henne kommer tyvärr inte fram i videon.

Och det är inte få som uppskattar videon på mor och dotter, bland kommentarerna väller fina ord in.

”Det här är så gulligt”, skriver Ashley Benson, som är långt ifrån ensam om sin åsikt.

Foto: TT, Instagram