Cleo Kinnaman om relationen med Joel idag – två år efter skilsmässan

Cleo om relationen med Joel Kinnaman idag.

Under hela relationen med Joel Kinnaman kände Cleo Kinnaman att hon drogs till kvinnor, men eftersom hon älskade honom så himla mycket valde de att försöka ändå. Men tillslut var skilsmässan ett faktum. Såhär är ex-parets relation idag.
22 december, 2020
Kändisparen som varit tillsammans längst
Slå på ljud

SSI början av 2019 kom nyheten om att Hollywood-skådisen Joel Kinnaman och dåvarande hustrun konstnären Cleo Kinnaman valt att gå skilda vägar. Trots att paret älskade varandra till tusen gick äktenskapet i spillror. Detta eftersom Cleo Kinnaman är lesbisk och dras till kvinnor.

Separationen kan ha skett långt innan nyheten om skilsmässan spred sig, för ganska snart kopplades Joel Kinnaman samman med Kelly Gale – supermodellen från GBG. Idag lever Joel Kinnaman och Kelly Gale loppan i Los Angeles, vilket Cleo Kinnaman också gör.

Cleo: Joel Kinnaman är som min familj

Och idag har Cleo och Joel Kinnaman en superfin relation, trots skilsmässan. Ex-makarna brukar semestra ihop, och det är inte ovanligt att ex-paret och nya flickvännen Kelly Gale åker på semestertripp tillsammans. Så Cleo och Joels relation idag är helt klart toppen:

– Vi är jättenära, han är min familj, säger Cleo Kinnaman i Bathina – en podcast och slår fast att Joel Kinnaman är oerhört viktig för henne.

– Vi pratar och ses ganska ofta, säger Cleo Kinnaman när hon förklarar om ex-parets relation idag.

”Joel är väldigt fri och han litar på folk”

Precis innan Cleo Kinnaman föll för Joel hade hon bestämt sig för att inte träffa män överhuvudtaget – eftersom hon inte är intresserad av män. Så under relationen drogs Cleo hela tiden mellan sin sanna läggning och det faktum att hon älskar Joel så otroligt mycket. Och Joel Kinnaman visste om allt hela tiden eftersom hon hela tiden var öppen med sina känslor.

– Vi älskade varandra jättemycket. Joel är väldigt fri och han litar på folk, så egentligen var det inget problem för vår relation.

Trots fina relationen backar Cleo ett par steg

Cleo Kinnaman har som redan nämt även varit på semester ett par gånger med Joels familj och Kelly Gale – så det är minst sagt god stämning mellan ex-makarna. Men...

– Jag vill bara inte vara för påträngande, med tiden kommer vi bli närmare men nu får dom lite space, fyller hon i och slår fast att hon inte vill vara det där ”jobbiga exet” även fast att hon och Kelly klickar.

Foto: TT/Instagram

LÄS MER:

Därför behöll Cleo Kinnaman efternamnet – efter skilsmässan från Joel

Cleo Kinnaman om uppbrottet från Joel: ”Jag drogs till kvinnor”

Kelly Gale om livet ihop med pojkvännen Joel Kinnaman