Cleo Kinnaman om dejtandet – 2 år efter skilsmässan från Joel

Cleo Kinnaman berättar detaljer om nya kärlekslivet

Efter äktenskapet med Hollywood-svensken Joel Kinnaman dejtar Cleo Kinnaman nu vidare i Los Angeles. Nu delar hon med sig av detaljer från privatlivet.
17 december, 2020
Kändisparen som varit tillsammans längst
Slå på ljud

Joel Kinnaman är en av Sveriges stora Hollywood-skådisar och han var tidigare tillsammans och gift med konstnären Cleo Kinnaman. Ex-makarna gifte sig 2015 men i början av 2019 blev de känt att Joel och Cleo separerat, för trots den stora kärleken till varandra så kunde inte Cleo bortse från det faktum att hon dras till kvinnor.

Efter skilsmässan har ex-paret ett otroligt fin relation. Cleo betraktar sitt ex som familj och de hörs allt som oftast och ses så mycket de kan eftersom båda bor i Los Angeles. Joel Kinnaman lever lyckligt sedan två år tillbaka med nya flickvännen – supermodellen Kelly Gale från Göteborg.

Efter skilsmässan med Joel – Cleo Kinnaman dejtar

Nu lever Cleo Kinnaman ett härligt dejtingliv i LA, men under coronakarantänen har det varit lite snårigt. Dock fick Cleo Kinnaman till en (ja eller två) dejter med en pingla under pandemin.

– Det var en tjej som jag träffade, då sågs vi ute på Soho-house för då var det fortfarande öppet… Men andra dejten fick jag ju bjuda hem henne, och vi spelade brädspel och jag beställde veganmat för hon är vegan, berättar Cleo Kinnaman nu i podcasten Två Meter Dumheter med Emilio Araya och Rosanna Charles som var väldigt intresserade av Cleos dejtingliv.

Cleo Kinnamans smarta dejting-tips

Cleo Kinnaman fortsätter med att tipsa om vad man kan göra på en dejt men någon man knappt känner.

– Och jag kan tipsa om spelet We are not strangers – där frågar man varandra frågor och så lär man liksom känna varandra under tiden, säger hon och slår fast att det kan man också göra med sina vänner.

När hon får frågan om hon gillar män, kvinnor eller både och, slår Cleo Kinnaman fast:

– Jag kan bara föreställa mig själv med en kvinna i framtiden. Så im pretty much gay, yeah.

Det händer (ju uppenbarligen) att Cleo Kinnaman kär i killar

Men då kanske ni undrar hur det kommer sig att hon trots sin läggning ändå valde att ingå i äktenskap med Hollywood-hunken Joel Kinnaman, så förklarar Cleo såhär:

– Men sen så kommer det en kille varje bluemoon vars personlighet som jag blir helt förälskad i, men i slutändan så blir det ändå bara vänskapligt för mig även om jag kan gillar människor. Olika slags människor oavsett kön.

Foto: TT/Instagram

LÄS MER:

Därför behöll Cleo Kinnaman efternamnet – efter skilsmässan från Joel

Cleo Kinnaman om uppbrottet från Joel: ”Jag drogs till kvinnor”

Kelly Gale om livet ihop med pojkvännen Joel Kinnaman