Populärt: Taylor SwiftSofia Richie GraingeKonserter 2024Love is blindYoung royalsOscarsgalan

Clara Hallencreutz och Fares Fares har gift sig i hemlighet

13 nov, 2020 
AvElin Jonsson
AvEmelie Tholin
CLARA HALLENCREUTZ OCH FARES FARES HAR GIFT SIG I HEMLIGHET
Clara Hallencreutz har lagt till namnet Fares i sitt efternamn, detta eftersom hon och filmregissören Fares Fares gått och kytit hymens band under största formen av hemlighetsmakeri.
Annons
Elsa Hosk är gravid - visar upp gravidmagenBrand logo
Elsa Hosk är gravid - visar upp gravidmagen

Under våren 2019 avslöjades det att Clara Hallencreutz och Fares Fares väntade deras första barn, och nio månader senare föddes lille sonen Ziggy. På Instagram den 3 september 2019 delade Fares en bild på den söte lille rackaren med orden ”Ziggy och Clara”

Och nu kommer då nästa glada nyhet! Clara Hallencreutz och Fares Fares har gått och gift sig i smyg. Något som man började ana redan i augusti då paret skickade in ett vigselintyg till Skatteverket, men sedan dess har ingen yppat ett ord – fram tills nu.

Ingen superstor bröllopsfest

Clara Hallencreutz och Fares Fares hade inte ett stort megapartaj, och inte bara för att vi just nu lever i en pandemi utan även för att de är lite mer tillbakadragna av sig.

– Jag tror inte det hade gjort någon skillnad, vi är ett konstnärspar och är inte så planerade i våra tankar, vi är väldigt spontana. Det blev ett väldigt plötsligt bröllop i spöregn med gympaskor, säger hon i en intervju med Femina.

Annons

Clara och Fares träffades för två år sedan

Clara och Fares träffades för två år sedan genom gemensamma vänner och trots att de till en början höll låg profil och inte stoltserade med sin relation har de allt mer visat upp sin kärlek. Och när Fares Fares gästade intervjuprogrammet Luuk och Hallberg på SVT berättade han om sina tankar kring förlossningen.

– Jag var väldigt närvarande och var med Clara konstant. Jag var nära henne hela tiden och väldigt uppmuntrande och peppande. Jag tror att hon upplevde mig som ett väldigt bra stöd, sa han då i programmet.

Foto: TT

LÄS MER:

Anmäl dig till ELLE's nyhetsbrev

Få det bästa och senaste från ELLEs värld direkt i din inbox – anmäl dig något av – eller alla – våra nyhetsbrev! Bocka i ditt val och ange din mejladress så får du nästa utskick i din inbox. Utöver veckans utvalda artiklar får du dessutom ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar, inbjudningar till VIP-shoppingkvällar och olika event. Välkommen!

Annons